Son dakika: Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir'den CHP’nin Altay tankı ile ilgili iddiasına yanıt

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir, CHP Genel Başkan Yardımcısı Engin Özkoç'un Altay tankı projesinin iptaline yönelik yaptığı açıklamalara yanıt verdi. Demir, "Siyasi polemiğe hiç girmek istemiyoruz. Savunma sanayinde onlarca proje ve ihale yapılıyor. Her projenin kendine göre şartları, başlangıç koşulları var. Gidip güzelce derslerine çalışsınlar ondan sonra bizimle muhatap olsunlar" dedi.

Giriş Tarihi 31 Ocak 2020, 12:29 Güncelleme 31 Ocak 2020, 12:31
Son dakika: Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir’den CHP’nin Altay tankı ile ilgili iddiasına yanıt

İÇİNDEKİLER

CHP'nin provokatif söylemleriyle bilinen Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir'in, Altay Tankı için verilen 18 aylık teslimat süreci konusunda "Elimizde motor kalmadığı için Altay'da T0 başlatılamıyor." açıklamasında bulunduğunu anımsatarak, gereği yerine getirilmediği için ihalenin feshedilmesini istemişti.

"DERSLERİNE İYİ ÇALIŞSINLAR"
Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir, konuya ilişkin yaptığı açıklamasında "Biz yaptığımızın her işin arkasındayız. İhalemizi son derece şeffaf ve açık bir şekilde yaptık. Beyefendi bildiğini yapsın, buyursun. Siyasi polemiğe hiç girmek istemiyoruz. Savunma sanayinde onlarca proje ve ihale yapılıyor. Her projenin kendine göre şartları, başlangıç koşulları var. Altay tankı nedir, prototip nedir? Gidip güzelce derslerine çalışsınlar ondan sonra bizimle muhatap olsunlar" ifadelerini kullandı.