'Can'lı yayın

Türkiye’ye iftiralar attı. Kendisini maaşa bağlayan Almanya için ülkesini sattı. Kaçtığı Almanya’da eşi Dilek Dündar’a da ihanet ettiği anlaşıldı. Can Dündar’ın Berlin’de CNN Türk spikeri Duygu Demirdağ ile yasak aşk yaşadığı iddia edildi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Eylül 2017 Güncelleme 06 Eylül 2017, 00:11
’Can’lı yayın

İÇİNDEKİLER

Can Dündar yıllarca Türkiye'de gazetecilik yaptı. Ancak son dönemde FETÖ'nün maşası haline geldi. MİT TIR'ları haberiyle devlet sırlarını ifşa etti. Türkiye'yi karalamaya doyamayan Dündar, sonunda Almanya'ya kaçtı. Burada korumaya alındı. El üstünde tutuldu, maaşa bağlandı. Karşılığında ise Türkiye'ye iftira atmaya devam etti. Batı medyası onu hep 'dürüst' olarak tanıttı. Ancak dürüstlüğü de yalan çıktı.



YAKIN ARKADAŞLARI AYARLADI
Bir internet sitesi Can Dündar'ın Berlin'de CNN Türk spikeri Duygu Demirdağ ile yasak aşk yaşadığını iddia etti. İddialara göre Can Dündar, Çağlayan'daki Adalet Sarayı önünde silahlı saldırıya uğradığında kendisini kurşunların önüne siper eden Dilek Dündar'a ihanet etti. İddialara göre CNN Türk spikeri Duygu Demirdağ'ın Almanya'da firari bulunan Can Dündar ile görüşmek üzere sık sık Berlin'e gitti. Demirdağ'ın son dönemde 10-14 Ekim 2016, 13-17 Mart 2017 ve 2-4 Eylül 2017 tarihlerinde Berlin'e giderek Dündar'la görüştüğü iddia edildi. İddiaya göre ikilinin buluşmaları, Dündar ve Demirdağ'ın yakın arkadaşları tarafından sağlandı ve yasak aşk bu kişiler tarafından da teyit edildi.