Vay dana vay

Besicilik yapan İsmail Cesur, rahatsızlanan danasını murdar olmasın diye kesti. Hayvanın midesinden bir poşetin içinde bin 900 TL para çıktı. Şaşkına dönen adam, “Böyle bir vakayla ilk kez karşılaştım” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Aralık 2016 Güncelleme 22 Aralık 2016, 01:29
Vay dana vay

İÇİNDEKİLER

İlginç olay Konya'nın Ilgın İlçesi'nde yaşandı. Besicilik yapan İsmail Cesur'a ait büyükbaş hayvanlardan biri, önceki gece aniden rahatsızlandı. Cesur, bir süre danasının iyileşmesini bekledi. Ancak hayvan gün geçtikçe daha da kötüleşmeye başladı. Bunun üzerine İsmail Cesur, danasını "murdar" olmaması için kesmek zorunda kaldı. Cesur, etini kemiğinden ayırdığı sırada hayvanın midesinde bir poşet olduğunu fark etti. Poşetin içinde para olduğunu görünce büyük şaşkınlık yaşadı.

Bir süre sonra temizlediği paraları sayan İsmail Cesur, poşette 100 ve 200 liralık banknotlardan oluşan toplam bin 900 lira olduğunu tespit etti. Kestiği danayı 2 yıldır beslediğini söyleyen İsmail Cesur, "Dananın midesinden poşet içerisine sarılmış para çıktı. Paralar poşette olduğu için zarar görmemiş. Hayvanın midesinden toplam bin 900 lira para çıktı. Bugüne kadar çok sayıda hayvan besledim, onlarca kesim yaptırdım, ancak böyle bir vakayla ilk kez karşılaştım" dedi.


* İsmail Cesur, sahte olup olmadığını anlamak için paraları bir banka şubesine teslim ettiğini söyledi.



PARALAR SAPASAĞLAM!
İsmail Cesur'un oğlu, dananın midesinden çıkan paralarla poz verdi.