Bir varmış bir yokmuş

FETÖ’cü hainler, küçük bedenleri bile hedef aldı. Teröristbaşı Gülen’in adamları, bir ağaç ile çocuğun diyaloğunun yer aldığı masal yazdı. Kelimelerin satır aralarında örgütün evlerinde yatılı kalınması, üniversiteli öğrencilere burs verilmesi ve Sızıntı dergisine abone olunması yönünde tavsiyeler vardı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Eylül 2016 Güncelleme 15 Eylül 2016, 03:48
Bir varmış bir yokmuş

İÇİNDEKİLER

Teröristbaşı Fetullah Gülen, devlet içinde devlet kurmaya kalkıştı. Ordudan emniyete, sağlıktan eğitime kadar tüm noktalara sızdı. 15 Temmuz gecesi halkına kurşun yağdıran teröristbaşı ve adamlarının küçük çocukları bile tuzağına düşürmeye çalıştığı ortaya çıktı. FETÖ soruşturmaları kapsamında Sivas'ta da operasyon yapıldı. Polis A.S. tutuklandı. A.S'nin evindeki aramada ağaç ve çocuğun anlatıldığı masalın yer aldığı bir kitapçık ortaya çıktı. Kitabı inceleyen ekipler, şok yaşadı. Çünkü kitapta bir ağaçla çocuğun diyaloğunun anlatıldığı masal vardı. Masalda minik beyinlere, "örgütün evlerinde yatılı kalınması, öğrencilere burs verilmesi, Sızıntı dergisine abone olunması, sohbetlere katılınması ve yurt dışında örgüt adına okul açılması" anlatılmaktaydı. İşte çizimlerle karikatürize edilen masaldan bazı bölümler:

BÜYÜMÜŞ VE 'ABİ' OLMUŞ!
"Bir zamanlar bir ağaç varmış. Bu ağaç küçük bir çocukla ilgilenmeye başlamış. Ağaç küçük çocuğa ders de çalıştırıyormuş. Fakat acımasız zaman hızla geçiyormuş. Küçük çocuk artık çok büyümüş ve 'abi'olup başka şehre gitmiş. Ağaç yalnız başına kalmış. Küçük çocuk uzun süre gelmemiş. Tabii ağaç etkilenmiş ve onu görür görmez hemen, 'Haydi gel dallarımda sallan' demiş. Çocuk, 'Ben büyüdüm. Dediklerini yapamam. Bir davamız var. Üniversiteli talebelere burs verir misin?' demiş. Ağaç ise 'Param yok ama orman benim malım, istersen dallarımı kes ve onlara burs olarak ver' demiş. Ağaç hala onu seviyormuş. Ve o kesmiş birçok dalı, hiç sormadan, kuru mu yaş mı diye. Burs vermek için hepsini götürmüş. Sonra bir gün küçük çocuk geri gelmiş. Ağaç, 'Haydi gel saklambaç oynayalım' demiş. Çocuk ise 'Ben artık büyüdüm Sızıntı'ya abone olmam lazım. Bana biraz para verir misin?' diye karşılık vermiş. Ağaç da bunu kabul etmiş. Fakat bu sefer çocuk uzun bir süre ağacın yanına gitmemiş. Daha sonra gittiğinde çocuk artık yaşlı bir adammış. Ağaca 'Bana bir kayık verir misin hicret edeceğim başka ülkelere okul açacağım' demiş. Ağaç da 'O zaman benim gövdemi kes kayık yap git buralardan artık' demiş. Ağaç anlamış ki o artık bir dava adamı olmuş. Bu dava için ağaç kendini feda etmek istemiş. Sonra adam ağacı kesmiş ve kayık yapmak için götürmüş. Ağaç hala mutluymuş."