Bu ne beach’im iş!

Esat Başaran, Pensilvanya’ya gitti. Yıllarca teröristbaşı Gülen’e masaj yapıp hizmet verdi! Kanlı örgütün darbe girişiminden sonra FETÖ’nün kirli çarkını deşifre etti. TAKVİM’e şunları söyledi: FETÖ’nün Çeşme, Bodrum, Kuşadası ve Marmaris’te imamları vardı. Bunlar biri İngilizce olmak üzere en az iki dil biliyordu. Modern görünümlü halleri ile gençleri etkilemeye çalışıyorlardı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Ağustos 2016 Güncelleme 19 Ağustos 2016, 01:12
Bu ne beach’im iş!

İÇİNDEKİLER

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması, 15 Temmuz gecesi darbe yapmaya kalkıştı. Halkına bomba yağdırdı. Türkiye bu kanlı girişimi ortadan kaldırdı. ABD'deki ininde saklanan teröristbaşı Fetullah Gülen ile adamlarının yaptığı hainlikler bir bir ortaya çıkmaya başladı. Yıllarca Gülen'i tedavi eden refleksoloji uzmanı Esat Başaran ise hainin planlarını anlattı. Başaran, FETÖ'nün Türkiye'nin her yerine sirayet ettiğini açıkladı. İşte Başaran'ın açıklamaları:

'ŞİZOFRENİK TAKINTILARI VARDI'
FETÖ'nün sadece ordu, emniyet, iş dünyası ve sağlık alanlarında imamı yoktu. Turizm beldelerinde bile FETÖ'nün imamları vardı. Bunlar özellikle Çeşme, Kuşadası, Bodrum ve Marmaris'te konuşlanmıştı. Söz konusu imamlar modern görünümlü ve iyi eğitimli genç kişilerdi. Hepsi İngilizce ve Fransızca olmak üzere iki dil biliyordu. Turizm imamları gençleri etkileyip örgüte adam devşirmeye çalışıyorlardı.

Gülen 11 rakamına takmıştı. Hep 11 kişiyle toplantı yapardı. "Atatürk'ün ölümünden 1 gün sonra doğdum. 11.11.1938'de doğdum" diyordu.

Bunlar şizofrenik takıntılardı. Tüm hayatını 11 rakamının üzerine konuşlandırmıştı.

Pensilvanya'daki malikaneye sık sık yabancı din adamları geliyordu. Hahamlar ve Papazlar'la toplantı yapıyordu. Malikaneye ayrıca ablalar geliyordu. Bunlar üst kata çıkıyor buradaki bir platformun arkasında yer alan hocayla görüşüyorlardı.

Gülen, "Parayla pulla işim yok" imajı vermeye çalışıyordu. Ancak adamları ondan izinsiz tuvalete bile gidemiyordu. Dünyanın neresinde olursa olsun açılacak yurtlarla bile o ilgilenirdi. Mimarisine kadar teröristbaşı Gülen'e sorarlardı. Kimse ona itiraz edemezdi.

Esat Başaran, teröristbaşı Gülen'in son derece titiz ve bakımlı olduğunu söyledi: Gülen'in öz bakımı iyiydi. Kuaförü Türkiye'den giderdi. Manikürden pediküre kadar her türlü bakımı yaptırırdı. Ütüsü önemliydi. Bütün cübbeleri renge göre dolapta sıralanırdı.



Teröristbaşının eski masörü Esat Başaran, turizm imamlarının bile bulunduğunu söyledi. Bunların özellikle popüler mekanlara sızdığını belirtti.