Terzihane

Bir terzi dükkanına baskın düzenleyen polis, şaşkına döndü. Ekipler, hem arka bölümde fuhuş yapan kadın ile müşterisini hem de ikiliyi anahtar deliğinden izleyen adamı suçüstü yakaladı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Ağustos 2016 Güncelleme 14 Ağustos 2016, 00:00
Terzihane

İÇİNDEKİLER

İlginç olay Adana'da yaşandı. Bir terzide fuhuş yapıldığının ihbarını alan emniyet güçleri, işyerini takibe aldı. Bir süre sonra, fuhuştan kaydı bulunan Ş.T., S.E.'nin sahibi olduğu işyerine geldi. Kadın daha sonra müşterisiyle içeri girdi. Hemen harekete geçen ekipler, işyerinin arka bölümünde iki ayrı oda buldu. Odalardan birinde Ş.T. ile müşterisi fuhuş yaparken, terzinin arkadaşı M.İ ise ikiliyi anahtar deliğinden izlerken suçüstü yakalandı. Terzide bulunan biri kadın 4 kişi ekipler tarafından gözaltına alındı. Ş.T., "Para karşılığı fuhuş yapıyordum, S.E. de bana müşteri buluyor. Arka tarafta ilişkiye giriyordum. Karşılığında da 50 lira alıyordu" diye konuştu.

'MERAK EDİP BAKTIM'
Fuhuşa aracılık yapmak, yer temin etmek iddiası ile ifadesi alınan S.E., Ahlak Bürosu'ndaki sorgusunda suçlamayı kabul etmedi. Ş.T. ile müşterisinin birlikteliğini izlerken yakalanan M.İ. ise "Terzide oturuyorduk, kadın geldi. Bir süre sonra da müşterisi içeriye girdi. Onlar arka odaya gidince merak edip ne yaptıklarına bakmak istedim. Bu sırada da siz baskın yaptınız. Ben röntgenci değilim" diye ifade verdi. Fuhuş yapan Ş.T., kimliği açıklanmayan müşterisi ve özel hayatın gizliliğini ihlal suçundan hakkında işlem yapılan M.İ., polisteki ifadelerinin ardından salıverildi. S.E. ise fuhşa aracılık etmek, yer ve imkan sağlamak sevk edildiği nöbetçi mahkemece adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.

50 LİRAYA KİRALADI
Terzilik yapan S.E., daha fazla para kazanmaya karar verdi. Ancak farklı bir yönteme başvurdu. Bir hayat kadınıyla anlaştı. İşyerini fuhuşhaneye çeviren adam arka tarafta iki oda yaptırdı. Kadın ve müşterileri burada birlikte olmaya başladı. Terzi ise bunun karşılığında 50 lira almaya başladı. Ancak ikili, ihbar üzerine baskın yedi.