Karın AĞRIsı

PKK’lı teröristler güvenlik güçlerine teslim olmaya başladı! Teröre sırtını dayayan Figen Yüksekdağ ise Ağrı’nın Diyadin İlçesi’nde büyük şok yaşadı! Halk tokadıyla karşılaştı. Mitingine kimse katılmadı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Mayıs 2016 Güncelleme 27 Mayıs 2016, 01:57
Karın AĞRIsı

İÇİNDEKİLER

Üst akıl, kan lobisine umut bağladı. Terör örgütü PKK ile uzantılarına silah yağdırdı. Türkiye'yi hedef aldı. Ancak güvenlik güçleri, hainlerin hevesini kursağında bıraktı. PKK'lı teröristler tek çözümün devlete sığınmakta olduğunu anladı. Dün Mardin Nusaybin'de 42 terörist güvenlik güçlerine sığındı. Bu tablo terör örgütü PKK'nın kanlı saldırılarını bir kez bile kınamayan HDP'yi şoka uğrattı. "Sırtımızı YPJ'ye, YPG'ye ve PYD'ye dayıyoruz" diyen Figen Yüksekdağ, Ağrı'da büyük şok yaşadı.

HDP'LİLER NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI
Yüksekdağ dün Demokratik Toplum Kongresi Eş Başkanları Hatip Dicle, Leyla Güven, HDP İstanbul Milletvekili Pervin Buldan ve Ağrı Belediye Başkanı Sırrı Sakık'ı yanına aldı. Ağrı'nın Diyadin İlçesi'ne gidip miting yaptı. Ancak hüsrana uğradı. Çünkü halk HDP'lilere tokadı attı. Yüksekdağ, boş meydana konuşma yaptı. Hüsrana uğrayan bir diğer isim ise Ağrı Belediye Başkanı Sırrı Sakık'tı. Sakık, büyük bir oy oranıyla belediye başkanı seçildiği Ağrı'nın ilçesinde halk tarafından umursanmadı. Vatandaşın tepkisiyle karşılaşan Yüksekdağ ve beraberindekiler, arkalarına bakmadan bölgeden ayrıldı.