Hayırlı işler!

Mesut Karatağ, bir mahalleyi ayağa kaldırdı. Hazırladığı pankartlarla Aysun Demir’in evine gitti. Evlenme teklifi etti. Kayınvalidesinin desteğini de alınca ‘Evet’i kaptı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Mayıs 2016 Güncelleme 25 Mayıs 2016, 00:00
Hayırlı işler!

İÇİNDEKİLER

Çorum sıra dışı bir evlilik teklifine ev sahipliği yaptı! Osmancık'ta bir tekstil atölyesinde çalışan Mesut Karatağ (24), aynı işyerinde çalışan, kendisiyle aynı yaştaki sevgilisi Aysun Demir'i evliliğe ikna etmek için arkadaşları ve aile bireylerinden oluşan 15 kişilik grupla anlaştı. Bir hafta boyunca hazırlık yaptı. Karatağ üzerinde 'Benimle evlenir misin prensesim' yazan afiş hazırlatıp önceki gün kız arkadaşının evinin bulunduğu sokağa astı. Sokağı trafiğe kapatıp hazırladığı üzerinde '15 kişinin emeği var. Hayır dersen ayıp olur', 'Benimle bir ömür yaşlanır mısın birtanem' şeklinde yazıların bulunduğu pankartları arkadaşlarına verdi. Hazırladığı afişin önüne kız arkadaşını getirip teklifini yaptı. Aysun Demir'in teklife 'Evet' cevabı vermesi üzerine ise çift dün Osmancık Belediyesi'nde yıldırım nikahı kıyarak dünya evine girdi.

'DÜŞÜNMÜYORDUM'
Genç kız, evlilik teklifini aldığında büyük şok yaşadığını söyleyerek "Hayatım boyunca bu anı unutamam. Ben evlenmeyi düşünmüyordum. Ancak böyle bir teklif görünce 'Evet' dedim" dedi. Karatağ ise "Daha önce ikna edememiştim. Ailesi bile bana destek veriyordu. Bu sürpriz teklifle ikna olduğu için çok mutluyum." ifadelerini kullandı.

KIZIN ANNESİ TEKLİFTE BULUNDU


KIZ TARAFI DAMADI DESTEKLEDİ
Sürpriz bir teklifle sevgilisi Aysun Demir'i evliliğe ikna eden damat Mesut Karatağ'a, kız arkadaşının annesi Fatma Demir başta olmak üzere diğer aile bireyleri de destek verdi.