Bak taciz!

Sahillere dadanan tacizciler, bu kez Bodrum’da ortaya çıktı. Magandalar, güneşlenen turistlerden gözlerini ayırmadı, görüntüleri kayda aldı. Vatandaşlar, isyan bayrağını açtı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Mayıs 2016 Güncelleme 03 Mayıs 2016, 00:00
Bak taciz!

İÇİNDEKİLER

Havaların ısınmasıyla birlikte sahil kesimlerinden skandal görüntüler gelmeye başladı. Magandaların güneşlenen kadınlardan gözlerini ayırmaması tepki topladı. Rahatsız eden görüntüler, Muğla Bodrum'da Paşatarlası Sahili ve Gümbet Plajı'nda objektiflere takıldı. Bir grup genç, özellikle turistlerin akın ettiği sahillere dadandı. kameraya aldılar ! Güneşlenen kadın turistlerin yanına kadar yaklaşan magandalar, utanmadan, sıkılmadan göz tacizine başladı! Dakikalarca kadınlara rahatsız edici şekilde gözlerini diken tacizciler, bununla da kalmadı. Zaman zaman cep telefonu ile kadınları kayda alıp, sapıklıkta sınır tanımadı. Vatandaşlar ise sahil tacizcileri yüzünden denize giremediklerinden yakındı.

Muğla Bodrum'da tacizciler sahillere indi. Güneşle nen kadınların yanına kadar yaklaşan magandalar, bakışlarıyla kadınları rahatsız etti. Magandalar bununla da yetinrmedi. Kadınları cep telefonuyla görüntüledi. Bölge sakinleri, güvenlik güçlerinden sahil magandalarına fırsat verilmemesini istedi.