Kanseri temizliyoruz

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Kanseri temizliyoruz
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan dün İstanbul Dostluk Derneği üyelerini Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul ederken dernek üyelerine hitap etti. İslam aleminin ve vatandaşların Mevlid Kandili'ni kutlayan Erdoğan'ın konuşması Paralel Örgüt üzerine oldu:

2023 VİZYONUNU HEDEF ALDILAR:
17 Aralık 2013 tarihinde, polis ve yargı içinde gizlenmiş çete, ipini elinde tutan üst aklın emir ve direktifleri doğrultusunda, kendi örgüt çıkarları için hükümetimize darbe teşebbüsünde bulunmuştur. Devlet hiyerarşisi dışında hareket eden bir cunta, ülkemizin milli projelerini, milli kurumların ve 2023 vizyonunu hedef almıştır.

İNLERİNE GİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ:
Milletimize bu ihanet çetesinin inlerine gireceğimizin sözünü vermiştik. Allah'a hamdolsun, 2 yıl boyunca her yerde inlerine girdik, girmeye devam ediyoruz. 40 yıllık bir çalışmanın neticesinde ulaşabildikleri kurumlara sızma operasyonu bizleri ciddi manada yoruyor. Ama yorulsak da bu işi Allah'ın izniyle neticeye ulaştıracağız.

KİBİR ABİDELERİ KAÇACAK DELİK ARIYOR:
Bizim için harita üzerinde yer gösterip, yok Malezya'ya, yok Sudan'a kaçacak diye iftira atan kibir abideleri bugün kendileri kaçacak delik arıyorlar. Nasıl Başbakanlık ofisine böcek koyanları saklandıkları inlerinde bulup yargıya teslim etmişsek, inşallah çete lideri başta olmak üzere diğer kaçakları da getirip adalete teslim edeceğiz. Nereye kaçarlarsa kaçsınlar, Fizan'a da gitseler yaptıklarının hesabını vermekten onları hiç kimse kurtaramayacak.

KANSER HÜCRESİNİ TEMİZLİYORUZ:
Biz de milletimizden aldığımız güçle, bu kanser hücresini vücuttan temizlemek için var gücümüzle çalışıyoruz. Devletin kriptolu telefonlarını dinleyenler, Bayırbucak Türkmelerine yardım götüren MİT TIR'larını durduranlar, iftirada, kumpasta, ihanette sınır tanımayanlar işte bugün yaptıklarının hesabını tek tek veriyorlar.