Dikkat satabilir!

Ahmet Hakan seçimden sonra çark etti! Övdüğü herkesi yerdi! "Kimsenin adamı değilim. Anında satarım" dedi! Gözler para ödememek için Hakan'ın köşesini tekzip köşesine çeviren Aydın Doğan'a çevrildi!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Kasım 2015 Güncelleme 09 Kasım 2015, 01:08
Dikkat satabilir!

İÇİNDEKİLER

Ahmet Hakan'ın Hürriyet'teki köşesi "tekzip köşesi" haline geldi. Aydın Doğan, para çezası ödemek yerine Hakan'ın köşesinde tekzipleri tek tek yayınladı! Ama Hakan kendisini satan Aydın Doğan'a mesajı yolladı! Hakan, 1 Kasım'dan sonra döne döne başdöndürdü. Ekrana çıkarıp saz çaldırdığı HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş'ı, her daim övgüler yağdırdığı CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu ve MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi anında eleştirdi.

'BANA GÜVENMEYİN'
İşte önceki gün bir röportajda da kendisine "Neden bu kadar kolay adam satıyorsun?" sorusu yöneltildi. Hakan ise şu yanıtı verdi: "Buna 'adam satma' denebilirse... Evet, satıyorum. Hakiki gazeteciler, adam satanlardır. Benim siyasetçilerle ilişkim böyle bir ilişkidir. Ben 40 yıl aynı kişiyi öven ya da 40 yıl aynı kişiyi yeren eski tip gazetecilerden değilim... Kimsenin adamı değilim, goygoycusu da değilim. Hiç kimseye verilmiş bir sözüm yok. Dolayısıyla sakın bana güvenmeyin, anında satarım." Hakan'ın bu sözleri üzerine gözler Aydın Doğan'a çevrildi! Sosyal medya kullanıcıları "Hakan şimdi de patronunu satabilir" dedi.