Tehdit edildim

CHP'den istifa eden İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, parti yönetimine zehir zemberek eleştirilerde bulundu: Partide günü kurtarmaya yönelik yönetim tarzı var. Saygı ve sevgi eksikliği, parti içi disiplinsizliği de gördüm. Tehdit telefonları aldım...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Temmuz 2015 Güncelleme 24 Temmuz 2015, 02:08
Tehdit edildim

İÇİNDEKİLER

CHP'den istifa eden İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, parti yönetimine zehir zemberek eleştirilerde bulundu. Meclis'te düzenlediği basın toplantısında Özkes, istifa gerekçelerini teşkilat sorunlarına bağlarken geçen yıl yerel seçimlerde parti yönetimince aday gösterildiği Üsküdar'da yaşadıklarının 'çekilir gibi' olmadığını söyledi.
İstifa kararını ani ve öfke ile almadım.
Bu açıklamayı yapmaya güle oynaya gelmedim. Ayrılışıma çok üzülen CHP'lilerin olduğunu biliyorum
Partinin büyümesine engel olan, az olsun bizim olsun anlayışı, günü kurtarmaya yönelik yönetim tarzı, birlik, beraberlik, sevgi ve saygı eksikliği ve parti içi disiplinsizlik gibi konularda bir şeyleri daha net görme fırsatı buldum.

KURULTAY HESAPLARI İÇİN
Benim sorunum CHP'nin sırtından geçinenlerle olmuştur. Benim sorunum seçimlerde bile seçimler için çalışmayıp seçim sonrası olası kongre ve kurultay hesapları için çalışanlarladır. Ve bunlara kucak açan yöneticilerledir.
Üsküdar Belediye Başkanlığı için aday gösterildim. Kılıçdaroğlu'ndan Üsküdar'a gelerek kendisine destek vermesini istedim. Kılıçdaroğlu kabul etti, ancak gelmedi. Adaylığımla ilgili gelişmeler duyulunca tehdit ve hakaret dolu telefonlar aldım. Seçimlerde önce bölgemde çok ciddi sorunlar yaşadım.
Kimi şahıslarla birlikte olma imkanı kalmadığından 6 Haziran'da kendi bölgemde zatıalinizin seçim otobüsüne dahi binemedim.

HER FIRSATTA KILIÇDAROĞLU'NA SÖYLEDİM...
Belediye seçimlerinde 7 kişinin aday adayı olduğunu, bazılarının sürekli gerginlik yaratarak sabahlara kadar ilçeyi işgal ettiğini, il başkanına ve bazı yöneticilere istifa baskısı yaptığını biliyorum. Heyecan duyulmayan, içe dönük mücadele ile yetinilen, dağınık ve herkesin ayrı telden çaldığı, kimi kişisel çıkarların parti ve ülke çıkarlarının önüne geçebildiği bir ortamı solumaktan rahatsız olduğumu, eleştiri ve önerilerimi de Genel Başkan'a her fırsatta arz ettim.

Evrin GÜVENDİK