Tecavüzlü intikam

Lise ikinci sınıf öğrencisi S.D. erkek arkadaşı F.Ü'den ayrıldı. Gurura kapılan genç çocuk, 3 arkadaşını çağırdı. S.D. 4 kişi tarafından toplu tecavüze uğradı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Haziran 2015 Güncelleme 03 Haziran 2015, 00:00
Tecavüzlü intikam

İÇİNDEKİLER

Sinop'un Ayancık ilçesi akıllara durgunluk veren tecavüz skandalıyla çalkalandı. Lise ikinci sınıf öğrencisi S.D. ayrılmak istediği sevgilisi F.Ü. ile 25 Mayıs'ta bir parkta buluştu. Genç kız, konuşmak için erkek arkadaşının arabasına bindi. İkili boş bir araziye gitti. F.Ü.'nün arkadaşları S.E., A.Y. ve M.O. de sevgililerin yanına geldi. S.D sevgilisi F.Ü.'ye daha önce de söylediği ayrılamak isteğini burada da yineledi. Ancak, beklemediği bir saldırıyla karşılaştı. F.Ü. ve 3 arkadaşı genç kıza tecavüz etti. Kimseye anlatmaması için de olayı cep telefonu ile kameraya aldı. Fakat, gençlerin şantaj planı tutmadı. Tecavüzüne uğrayan S.D. ertesi gün şikayette bulundu. Harekete geçen ekipler, üçü 18 yaşından küçük dört saldırganı gözaltına alındı. İfadesi alınan eski sevgili F.Ü. iddiaları reddetti.

ÖCÜMÜZÜ ALDIK
Saldırganlardan S.E. ise F.Ü.'nün öç almak amacıyla kendilerini davet ettiğini, M.O.'nun da olayı kameraya aldığını anlattı. S.E., ifadesinde, "Açıkçası biz dört arkadaş S.D.'nin F.Ü'ye çektirdiği acıdan dolayı öcünü almayı kararlaştırmıştık" dedi. A.Y. ise S.D.'nin rızası ile ilişkiye girdiklerini savundu. İfadeleri alınan dört saldırgan, tutuklanarak cezaevine konuldu.