Kadından kadına tuzak

6 aylık hamile kadın ve eşi, kendilerinden yardım isteyen bir çocuk annesine, çocuğunu öldürmekle tehdit ederek zorla fuhuş yaptırdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Mayıs 2015 Güncelleme 11 Mayıs 2015, 00:00
Kadından kadına tuzak

İÇİNDEKİLER

İzmir'de yurtta büyüyen bir çocuk annesi Sıla K. (23), Osmaniye'de bir kişi ile evlenerek buraya yerleşti. Eşi cezaevine giren genç kadın, birlikte yaşadığı kayınvalidesi ve görümcesinden şiddet görmeye başladı. Sıla K., bunun üzerine kayınvalidesinin kiracısı 6 aylık hamile Sibel (43) ve Murat (51) T. çiftinden yardım istedi. Sibel ve Murat T. çifti genç kadını ve 4 yaşındaki çocuğunu Adana'ya getirdi. Çift, bir süre sonra 4 yaşındaki çocuğu öldürmekle tehdit ederek Sıla K.'ya fuhuş yaptırmaya başladı. Genç kadının eskort sitelerine fotoğraflarını koyan çift, saati 250, geceliği ise 900 liraya erkeklere pazarladı. Sibel-Murat çifti, Sıla K.'nın kaçmaması için otele bırakması ve tekrar eve getirmesi için taksici Ömer Ç. (53) ile anlaştı.

MÜŞTERİDEN YARDIM
Çocuğunun öldürülmesinden korktuğu için bu duruma bir süre göz yuman Sıla K., bir müşterisinin yardımıyla polisi aradı. Talihsiz kadın polislerden çocuğunun kurtarılmasını istedi. Polis ekipleri, taksici Ömer Ç.'yi otelin önünde gözaltına aldı. Şüpheli Sibel ve Murat T. çifti ise oturdukları eve baskın yapılarak yakalandı. Evdeki çocuğu alan ekipler, Sıla K.'ye teslim etti.