İthal mama

Belarus asıllı Lilia Z. evden kaçan kızları ağına düşürüp fuhuş yaptırmaya başladı. İthal kadın satıcısı polise suçüstü yakalandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Şubat 2015 Güncelleme 22 Şubat 2015, 00:00
İthal mama

İÇİNDEKİLER

Adana polisi Belarus asıllı Türk vatandaşı Lilia Z. (34) isimli kadının evden kaçmış Türk kızlarını ağına düşürüp fuhuş yaptırdığı ihbarını aldı. Bunun üzerine polis Lilia Z.'yi takibe başladı. Yapılan takip sonucunda kadının telefonla müşteri bulup otelde fuhuş yaptırdığı belirlendi. Polis, müşteri gibi Lilia Z.'yi arayıp iki kadın istediklerini söyledi. Kadın, 300 liradan iki kadını ayarlayacağını belirterek randevu yerini bildirdi. Polis bunun üzerine seri numarası önceden alınmış paraları yanına alarak otele gitti.

YAŞI KÜÇÜK
Verilen adrese Lilia Z. yanında A.Ç ( 18) ve F.N.Ö. (22) isimli iki kadınla geldi. Polis pazarlığı yaptıktan sonra paraları verdi. Daha sonra ise kimliğini gösteren polis 3 kadını da gözaltına aldı. A.Ç. isimli kız, polise mukavemet gösterip kaçmaya çalıştı. Ancak ekipler, 3 kadını da gözaltına alıp emniyete götürdü. Yapılan sorgulama üzerine A.Ç. isimli kimlik çıkan şahsın gerçekte 17 yaşındaki E.B. olduğu yaşı küçük olduğu için sahte kimlik çıkarıldığı ortaya çıktı. Fuhuş yapan E.B'nin 2 ay önce babasıyla anlaşamadığı için evden kaçtığı Lilia Z.'nin yanına gelerek fuhuş yapıp para kazandığı ortaya çıktı. Lilia Z. ise kadınlara para kazandırdığını ve suç işlemediğini söyledi.

TURİST OLARAK GELDİ
Yapılan incelemede Lilia Z.'nin Türkiye'ye 12 yıl önce turist olarak geldiği sırada bir Türk ile evlendiği ortaya çıktı. Bu evlilikten 2 çocuğu olan zanlı kadının, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olduktan sonra eşini boşadığı ve fuhuş yapmaya başladığı öğrenildi. Lilia Z.'nin evliyken de fuhuş yaptığı iddia edildi.