Taşeron kafa

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Şubat 2015 Güncelleme 14 Şubat 2015, 01:39
Taşeron kafa

İÇİNDEKİLER

Afyonkarahisar'da kar temizleme çalışmaları sırasında, tam bir "Taş kafalılık" örneği sergilendi... Temizlik çalışmaları nedeniyle yolu kapatmak isteyen görevliler, bir ucunu çöp tenekesine bağladıkları şeridin, diğer ucunu ise taşeron firma işçisinin koluna bağladı. İşçi, yaklaşık 10 dakika boyunca iş makinelerinin kar temizliği yapılacak caddeye girmesi için koluna bağlanan emniyet şeridiyle beklemek zorunda kaldı. Bir esnafın çekip sosyal medyada yayınladığı ilginç fotoğraf, tepkilere neden oldu.

DİREK DEĞİL İŞÇİ
İşçinin direk gibi kullanılmasının insanlık onuruna yakışmadığını belirten vatandaşlar, uygulamayı kınadıklarını bildirdi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Teftiş Kurulu ise tepki çeken görüntü için 'direk' soruşturma başlattı. İş müfettişi Afyonkarahisar'a giderek olayı araştırmaya başladı.
Afyonkarahisar'da kar yağışının ardından başlatılan temizlik çalışmalarında ilginç bir görüntü ortaya çıktı. Bir temizlik çalışanı, Ordu Bulvarı'nı trafiğe kapatmak için emniyet şeridi çekti. Şeridin bir ucu çöp tenekesine bağlandı. Diğer ucunu bağlayacak yer bulamayınca şerit işçinin koluna bağlandı.