Zarı yek geldi

Türk koca, Moldovalı eşi ve misafir ettikleri kızla sosyal payal şım sitesine, fuhuş ilanı verdi. Müşteri kılığına giren polis, diyalog kurdu. Otel odasında suç üstü yapıldı. Kadınların çantasından çıkan fantezi zarları ekipleri de şoke etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Ocak 2015 Güncelleme 16 Ocak 2015, 00:00
Zarı yek geldi

İÇİNDEKİLER

Adana polisi 'Cem' takma isimli Fikret Ş.'nin (28) Facebook'ta sayfa açtığı eşi Moldova uyruklu Daria Marin (27) ve Moldova'dan gelen misafirleri Renata Turcanu (23) ile para karşılığı grup seks yapabileceklerini duyurduğunu belirledi. Fikret Ş.'nin geceliği her bir kadına bin 100 lira para istediği öğrenildi. Ahlak polisi sahte bir hesap açarak kadın satıcısına arkadaşlık teklifinde bulundu. Fikret Ş. bir süre sonra arkadaşlık teklifini kabul etti. Polis memuru, Fikret Ş.'ye internet üzerinden "Kızlarınızı çok beğendim bende bu kızlarla grup seks yapmak istiyorum" dedi. Bunun üzerine Fikret Ş. hemen kızları ayarlayabileceğini ancak gecelik ücretin 2 bin 100 lira olduğunu bol fantezi bulunduğunu belirtti. Polis bunun üzerine iki kıza bir geceliğine bin 800 lira verebileceğini söyleyerek pazarlık da yaptı.

ÇANTADAN FANTEZİ ÇIKTI
Polis, Fikret Ş. ile anlaşarak akşam otel odasına gitti. İki kadın ve Fikret Ş. otel odasına gelip kapıyı kapattığında polis, önce seri numarası alınmış paraları Fikret Ş.'ye verdikten sonra kimliğini gösterdi. Fuhuş ekibi hazır bekleyen polisler tarafından gözaltına alındı. Kadınların çantasına da el konuldu. Daria Marin'ın çantasında yapılan aramada çıkanlar polisi şaşkına çevirdi. Marin'ın çantasından seks sırasında kullanılan ışıklandırma, iki kelpçe, göz maskesi, fantezi bağlama ipi, 10'dan fazla fantezi iç çamaşırı, çok sayıda kondom dansöz kıyafeti ele geçirildi.

NE GELİRSE O YAPILIYOR
Moldovyalı kadının çantasındaki seks oyuncaklarının yanı sıra 2 de zar çıktı. Zarların birini üzerinde İngilizce oda, mutfak, bahçe, yatak odası gibi ibareler yazarken, diğerinde ise seks pozisyonları olduğu görüldü. Daria Marin'in bu zarları tavla oynuyor gibi attıklarını grup seks yaparken zarda hangi oda ve hangi şekil gelirse onu yapmak zorunda olduklarını söylediği öğrenildi.

'TATİLE ÇAĞIRDI'
Operasyonda yakalanan Renata Turcanu ise Daria Marin'in arkadaşı olduğunu kendisini telefonla arayarak Türkiye'ye tatile gelmesini istediğini belirterek, "Bende çocuğumla birlikte Türkiye'ye tatile geldim. Ancak bir süre sonra Daria eğlencesine grup seks yaptıklarını söyleyip benim de katılmamı istedi. Ben önce katılmak istemedim ama sonra kendi isteğimle 5-6 kez otelde grup seks yaptım. Ben bu işten hiç para almadım eğlencesine yaptım" dediği öğrenildi. Renata Turcanu sınır dışı edilidi. Fuhuşcu karı koca çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.