Hesap savaşı!

Meyhane hesabını ödemeden dışarıya çıkan İbrahim Savaş ve arkadaşları, garsona ateş açtı. Karşılıklı çekilen tetiklerin ardından 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Ocak 2015 Güncelleme 08 Ocak 2015, 00:00
Hesap savaşı!

İÇİNDEKİLER

Konya'da içkili lokantada kesilen hesap yüzünden müşterilerle çalışanlar kavga etti. Meyhane önü, savaş alanına döndü. İddiaya göre İbrahim Savaş (28) adlı genç, arkadaşları Ali Sönmez (22), Muhammet U. ve M. Emin Işık'la birlikte Selçuklu ilçesi Musalla Bağları Mahallesi'nde bulunan bir içkili restorana gitti. Gece geç saatlere kadar eğlenen gençler, garsonun getirdiği bin 60 liralık hesaba itiraz etti. Alkol duvarını aştıkları belirlenen 4 arkadaş, daha sonra hiç para ödemeden restorandan dışarı çıkmak istedi. Buna garsonlar izin vermedi. Bu sırada silahını çeken Muhammet U, garson Recep S'yi kolundan yaraladı. Ardından çıkan kargaşadan faydalanan 4 arkadaş dışarıya kaçtı. Garson genç ise yaralı halde aracına koştu, pompalı tüfeğini aldı.

POMPALIYI ATEŞLEDİ
Olay yerinden ayrılmaya çalışan gençlerin üzerine kurşun yağdırdı. Tüfekten çıkan saçmalar, M. Emin Işık'ın göğsüne, İbrahim Savaş'ın da bacağına isabet etti. Silah sesi üzerine olay yerine gelen polis, çatışmanın büyümesini engelledi. Sağlık ekipleri Işık'ı hastaneye kaldırmak istedi. Ancak gencin öldüğü belirlendi. Bu sırada gözaltına alınan Recep S'nin, yerde yatan Işık'ın yanından geçerken, "Sen daha ölmedin mi?" demesi dikkat çekti. Bu sözleri duyan polisler, şaşkınlıklarını gizleyemedi.