Çıldırtan Capristo

Mesut Özil ile babasının arasına para girdi. İkili birbirini mahkemeye verdi. Tartışmanın ise Özil'in sevgilisi Mandy Capristo yüzünden çıktığı belirtildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Kasım 2014 Güncelleme 13 Kasım 2014, 01:51
Çıldırtan Capristo

İÇİNDEKİLER

İngiltere Premier Ligi Arsenal'de forma giyen Mesut Özil ile babası Mustafa Özil arasındaki maddi anlaşmazlık, mahkemeye taşındı. Olayların perde arkası ise su yüzüne çıkmaya başladı. İddiaya göre Mesut Özil, annesi Gülizar Özil'den ayrılan ve başka kadınlarla yakalanan babası Mustafa Özil'i, Özil Marketing GmbH adlı şirketin genel müdürlüğü ve danışmanlığından azletti. Yerine ağabeyi Mutlu'yu getirdi.

DAVALIK OLDULAR

Bunun üzerine Özil, oğlundan menajerlik hizmetinden dolayı 650 bin Euro alacağı olduğunu belirtti. Bu paranın tahsili için oğlunu mahkemeye verdi. Karşı atağa geçen Alman Milli Takımı oyuncusu Mesut Özil de babasına borç olarak verdiği 1 milyon Euro ve bir lüks otomobili geri istedi. Bunun için karşı dava açtı. Ancak tarafların Düsseldorf Eyalet Mahkemesi'nde 19 Kasım'da görülecek duruşma öncesinde anlaştıkları belirtildi. Fakat baba Özil, bir yıl önce başlayan anlaşmazlığı, Mesut'un geçtiğimiz ay ayrıldığı kız arkadaşı Mandy Capristo'ya bağladı. Express gazetesine konuşan Mustafa Özil şarkıcı Capristo'ya ateş püskürdü: "Eski kız arkadaşı Mandy, baba-oğul arasına girdi. Mesut'u çıldırttı. İşleri zıvanadan çıkarttı" dedi.