Karatay'ı bırak Nebahat'e bak

Prof. Dr. Canan Karatay ile Nebahat Çehre'nin kıyaslandığı caps sosyal medyada ses getirdi. Karatay'dan sadece 1 yaş küçük olan Çehre, "Benim genç görünmem genetik faktör" diyerek Karatay'a saygı duyulması gerektiğini belirtti...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Kasım 2014 Güncelleme 06 Kasım 2014, 00:56
Karatay’ı bırak Nebahat’e bak

İÇİNDEKİLER

Sosyal medyanın son gözdesi Prof. Dr. Canan Karatay oldu. Sağlıklı beslenme kurallarında ezberleri bozan Prof. Dr. Karatay ile ünlü oyuncu Nebahat Çehre'nin caps'i en çok konuşulanlar arasına girdi. Durmadan sağlıklı ve genç kalmanın kurallarından bahseden Prof. Dr. Karatay ile Çehre'nin fiziki görüntüsü karşılaştırılarak, "Nebahat Çehre'yle Canan Karatay arasında 1 yaş fark var. Ne bileyim kızlar, ben olsam Nebahat'in dediğini yaparım" şeklindeki paylaşım geçen haftanın fenomeniydi. Nebahat Çehre, "Caps'i gördüğümde çok utandım. Kadın profesör olmuş. Saygı duymak lazım. Benim genç görünmem tamamen genetik. Hiç dolgu falan yaptırmadım. Yaşıma yakışan bir şekilde yaşıyorum" dedi.

YILLARIN DOKTORU
Prof. Dr. Canan Karatay'ın da yıllarını hekimliğe adadığı, çok sayıda araştırmaya imza attığı ve kitaplarının kapışıldığının da göz ardı edilmemesi gerektiğine dikkat çekildi.