Sosyal infaz

Twitter fenomeni Ferdi Özmen Sarıyer'de silahlı saldırıya uğradı. Genç adam hayatını kaybederken, haber sosyal medyada bomba etkisi yarattı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ekim 2014 Güncelleme 25 Ekim 2014, 00:00
Sosyal infaz

İÇİNDEKİLER

Sosyal medya sallandı! İstanbul Sarıyer'de Twitter ve facebook üzerinden yaptığı paylaşımlar nedeniyle fenomen haline gelen, Ferdi Özmen, amcası Tekin Özmen ile birlikte akşam yemeği için İstinye'de bir restorana gitti. Yemeklerini yiyen amca ile yeğeni, bir süre sonra mekandan ayrıldı. Park ettikleri araçlarına binmek üzereyken kimliği belirsiz bir kişi tarafından önleri kesildi. Silahını Ferdi Özmen'e doğrultan kişi art arda tetiğe bastı. Vücudunun 4 yerine mermi isabet eden Özmen, kanlar içinde yerde kaldı. Özel bir araçla hastaneye kaldırılan Özmen, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis, kaçan cinayet zanlısını yakalamak için çalışma başlattı. Amca Tekin Özmen de ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

TEHDİTLER ALIYORDU!
Binlerce takipçisi olan Ferdi Özmen'in öldürülmesi twitter'da da büyük yankı buldu. Bazı kullanıcılar cinayetin siyasi, bazıları da kişisel hesaplaşmadan kaynaklandığını iddia etti. Özmen'in paylaşımları nedeniyle tehditler aldığını gösteren mesajlar da ölümünden sonra twitter'da dolaşmaya başladı. Orçun Ü. adlı kişinin, cinayetin ardından, "klavye delikanlılığını kendine marifet edinirsen, perde iner gözüne, dışarıdaki delikanlıları göremezsin... Yakarsan masumun canını, çok ağır ödersin yaptıklarının karşılığını... Hiç bir yanlış cezasız kalmaz" şeklinde mesaj paylaşması dikkati çekti.

Barış SÖZAL