Bulun bu sapığı

9 yaşındaki Mert'in otopsisi kan dondurdu: Tecavüze uğradığı, başına taşla vurulup telle boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı. Kars, ayağa kalktı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Nisan 2014 Güncelleme 09 Nisan 2014, 00:24
Bulun bu sapığı

İÇİNDEKİLER

İnsanlıktan nasibini almayanlar, minik bedenleri hedef seçiyor. Fırsatını bulduklarında da sapık duygularını tatmin ediyor; hunharca yavruların canını alıyor. Pamir'in ölümüyle kahrolan Türkiye, bu kez Kars'ta feci şekilde öldürülen Mert için ayağa kalktı. Pazar günü kaybolan 9 yaşındaki Mert Aydın'ın cansız bedeni kent merkezine 8 kilometre uzaklıktaki çöplükte bulundu. Otopsi sonucu ise aileyi yıktı. 2.5 saat süren otopside Mert'in tecavüze uğradıktan sonra başına taşla vurulup telle boğulduğu ortaya çıktı.

'ADALET İSTİYORUZ'
Ziya Gökalp İlkokulu 3'üncü sınıf öğrencisi Mert Aydın, babasına yemek götürmek için çıktığı İstasyon Mahallesi'ndeki evlerine geri dönemedi. Ailenin polise bildirmesi üzerine yapılan incelemede küçük çocuğun çevredeki kamera görüntülerine yansıdığı ortaya çıktı. Görüntülerde Mert'in Digor Pazarı'nda 40-45 yaşlarında biriyle yürüdüğü görüldü. Sapık ruhlu katilin bulunması için çalışmalar sürerken; dün vatandaşlar 'Adalet istiyoruz' sloganları atarak önce adliyeye sonra valiliğe yürüdü.

KATİL KIL PAYI KAÇTI
ATIL harabede Mert'i arayan yakınları, uzaktan kendilerini izleyen birini gördüklerini, bu kişiyi kıl payı kaçırdıklarını söyledi.

Bir gün sonra öldürdü
OTOPSİDE Mert'in cesedinin bulunduğu saatten birkaç saat önce öldürüldüğü kanısına varıldı.

Baba yüreği yandı
KARS Asri Mezarlığı'nda toprağa verilen Mert'in cenazesine yüzlerce kişi katıldı. Yolcu Aydın oğlunun tabutuna sarılıp gözyaşı döktü. Anne Arzu Aydın, "Seni yakanlar da öyle yansın" diye haykırdı.

Bülent ERTAŞ/Soner İSTANBULLU