Panda pençesi!

Mahkeme, eşine "Küçük panda" ve "Şişko" diye hakaret eden kocayı, 10 bin lira tazminata mahkum etti. Ayrıca çocuklarının velayetini de anneye verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Şubat 2014 Güncelleme 26 Şubat 2014, 00:33
Panda pençesi!

İÇİNDEKİLER

Ankara'da bir çocuk annesi Y.T adlı kadın, kocası M.K.T'nin eve alkollü gelerek kendisine hakaret ettiğini belirterek mahkemeye başvurdu. Ankara 4. Aile Mahkemesi'ne boşanma dilekçesi veren Y.T, eşinin kendisine "küçük panda" ve "şişko" dediğini bildirdi. Bu durumda evliliklerinin temelden sarsıldığını iddia etti. Kendisine 15 bin lira manevi, 15 bin lira maddi tazminat ve müşterek çocukları için 400 lira nafaka istedi. Kendisi için de 500 lira tedbir yoksulluk nafakası talep etti. Ziynet eşyalarının da verilmesini belirtti.

TANIKLAR DOĞRULADI
Tanıklar, kocanın sürekli pavyona gittiğini, gece geç saatte eve geldiğini ve eşine "küçük panda", "şişko" şeklinde hakaret ettiğini belirttiler. Hakim, çiftin boşanmasına karar verdi. Kocanın eşine 5 bin lira manevi, 5 bin lira maddi tazminat ödemesi kararlaştırıldı. 39 bin liralık ziynet eşyalarının Y.T'ye verilmesi hükme bağlandı. Çocuğun velayeti de anneye verildi.