Kaçak işçiyi savunma Zaman'ı!

Zaman'ın çalışma izni dolan elemanı Mahir Zeynalov sınır dışı edildi. Standart prosedüre önce cemaatin son sözcüsü Hürriyet karşı çıktı. Ardından da CHP, kaçak işçiye destek verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Şubat 2014 Güncelleme 09 Şubat 2014, 01:25
Kaçak işçiyi savunma Zaman’ı!

İÇİNDEKİLER

Cemaatin yayın organlarından olan Today's Zaman'ın yazarlarından olan Azeri Mahir Zeynalov, çalışma izni sona erince sınırdışı edildi. Ama cemaatin medyası, Hürriyet ve Radikal'i de arkasına alarak ısrarla bu durumu 'Erdoğan'ı eleştirdiği için sınırdışı edildi' diye dünya kamuoyuna duyurmaya çalıştı. Zeynalov'un çalışma izninin bittiğinin belgesi de İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanırken Zaman ve Hürriyet'in başlattığı yalan dolu karalama kampanyasına dün CHP de ortak oldu.

KONUYU MECLİSE TAŞIDILAR
CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, TBMM Başkanlığına sunduğu soru önergesinde "Geçtiğimiz aylarda hakkında suç duyurusunda bulunduğunuz Today's Zaman gazetesi muhabiri Mahir Zeynalov'un sınır dışı edilmesinin yasal gerekçesi nedir?" diye sordu. Cemaat, Doğan Grubu ve CHP'nin bir kez daha bir araya geldiği kirli ittifakın konusu olan Azeri gazeteci Mahir Zeynalov ise, 25 Aralık Operasyonu'nu İngilizce attığı tweet'lerle tüm dünyaya "Başbakan, El Kaide teröristlerini koruyor" şeklinde duyurmuştu.