Beşiktaş'ta polise saldırı!

Beşiktaş İnönü Stadyumu önünde toplanan kalabalık gruba polis biber gazı ve tazyikli su ile müdahale etti. Müdahale sırasında yaşlı bir kadın ise, atılan taşlara hedef olmamak için polise sığındı.

Giriş Tarihi 03 Haziran 2013, 00:00 Güncelleme 03 Haziran 2013, 21:01
Beşiktaş’ta polise saldırı!

İÇİNDEKİLER

Akşam saatlerinde Beşiktaş İnönü Stadyumu önünde toplanan yaklaşık bin kişilik grup, polisin uyarısına aldırış etmeyince gösteri müdahale ile sonuçlandı. Çevik kuvvet ekipleri ile birlikte grubun önünü kesen polis müdürü, 'provokasyona gelmeyin ve dağılın' uyarısında bulundu. Ancak uyarıları dikkate almayan grup üyeleri, polise taş ve şişelerle saldırdı. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, göstericilere biber gazı ve tazyikli su ile müdahale etti. Yapılan müdahalenin ardından göstericiler Gümüşsuyu Caddesi üzerindeki ara sokaklara dağıldı. Zaman zaman yeniden toplanan grup ile polis ekipleri arasında benzer görüntüler yaşandı.

Öte yandan, müdahale sırasında yaşlı bir kadın göstericiler ile polis arasında kaldı. Yaşlı kadının, atılan taşlara hedef olmamak için polis ekiplerine doğru koşarak kendisini emniyete almaya çalıştığı gözlendi.