Bekarlığa veda

Sosyetik çiftin çocuğu zenci doğdu. Telaşlanan ünlü aileler, kızlarına 'Bundan sonra bekarlığa veda partisi yok' dedi. Zengin gelinler de kına gecesine yöneldi. Oyuncak siyahi bebekler ise espri konusu oldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Mayıs 2013 Güncelleme 25 Mayıs 2013, 12:39
Bekarlığa veda

İÇİNDEKİLER

Bekarlığa veda gecesinde siyahi dansçıyla birlikte olup zenci bebek dünyaya getiren sosyetik gelin, zenginleri kara kara düşündürdü. Ünlü aileler, önlem için düğmeye bastı. Evlilik hazırlığı yapan kızlarına, "Bekarlığa veda partisi yok. Kına gecesi yapın" baskısı yapmaya başladı. Skandal, geçen yaz patlak verdi. Türkiye'nin tanınmış 2 ailesinin çocukları, Çırağan Sarayı'nda evlenmeye karar verdi. Düğün arifesinde gelin ve damat, "bekarlığa veda partisi" düzenledi. Sosyetik gelin, partide içkinin dozunu kaçırdı ve siyahi bir dansçıyla birlikte oldu. Ertesi gün yaşadıklarını hatırlamayan gelin, Çırağan Sarayı'nda dünyaevine girdi. Mutluluklarını bir bebekle taçlandırmak isteyen çift, doğum için ABD'ye gitti. Ancak Türk çiftin bebeği zenci doğdu. Damat gelini terk edip, Türkiye'ye döndü. Zenci bebeğin babasının ise Nijeryalı bir dansçı olduğu öğrenildi. Gözlerin çevrildiği sosyetik aileleri ise bir telaş sardı. Zenginler, çocuklarının zenci bebek gibi kötü bir sürprizle karşılaşmamaları için harekete geçti.

DANSÇIYA VETO
Evlenecek kızlarını kenara çeken aileler, "Bekarlığa veda partisi düzenlenmeyecek. Bundan sonra kına gecesi yapılacak" baskısı yaptı. İşini şansa bırakmayan aileler bununla da yetinmedi. Kına gecesine bir tane bile erkek dansçının çağırılmamasına karar verdi. Sosyetik gelinler de partiye veda edip, kına gecelerine odaklandı. Yüzleri gülen kına gecesi organizatörleri ise "Talebe yetişemiyoruz" dedi.

OYUNCAK BEBEK FOBİSİ
Zenci bebek skandalı, cemiyet hayatının gündemine bomba gibi düştü. Trajik olayın esprileri ise sınır tanımadı. Olayın medyaya yansımasının ardından sosyetikler gittikleri partilerde zenci bebek hediyeleriyle karşılaştı. Herkes oyuncak bebeklerle konuyu espriye döker oldu. Bundan hoşlanmayan ve bebek fobisine yakalanan zenginler ise "Bize oyuncak bebek getirmeyin" mesajı vermek zorunda kaldı.

YOK BÖYLE BİR GEN
Adı açıklanmayan siyahi bebeğin sosyetik annesinin yaşadıkları, "yılın olayı" diye kayıtlara geçti. Uzmanlar ise bekarlığa veda gecesindeki kaçamağı bilimsel olarak değerlendirdi. Tıp otoriteleri, olağan dışı durum için, "Siyahi çocukları olan çiftin soy ağacına bakmak gerekir. Bu durum, genetik karışımdan da kaynaklanabilir. Yani siyahi bir gen, nesiller sonra ortaya çıkabilir" ifadesini kullandı.

MEVLÜT YÜKSEL