Hava'landın Erol Bey

Erol Köse, twitter'dan "Kötü örneklerle hosteslik yerlerde" dedi. Ayağa kalkan kabin memurları, tweet ile ilgili hukuk savaşı başlattı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Nisan 2013 Güncelleme 19 Nisan 2013, 00:00
Hava’landın Erol Bey

İÇİNDEKİLER

Sosyal paylaşım sitesi twitter, yapımcı Erol Köse'ye yaramadı! Ünlüler hakkında attığı tweetler yüzünden davalık olan Köse'nin başı, Havayolları Kabin Memurları Derneği (TASSA) ile derde girdi. İddiaya göre Köse, twitter hesabından hosteslere yönelik, "Kimse bana o parayla geçindiklerini iddia etmesin. Kuaförlerine bile yetmez. Kötü örneklerle hosteslik yerlerde. Namusuyla çalışanları ayrı tutuyorum" dedi.

İHTARNAME ÇEKTİLER
Bu mesajın ardından başta 3 bin üyesi bulunan TASSA, Köse'ye tepki gösterdi. TASSA ile birlikte yaklaşık 9 bin havayolu çalışanı, avukatları Bahadır Ertangün kanalıyla yapımcıya noterden ihtarname çekti.

'ÜZÜLEREK OKUDUK'
Avukat Ertangün, "Yaklaşık 9 bin çalışan, Erol Köse'ye suç duyurusundan bulunmak için dilekçelerini hazırladılar" dedi. TASS Başkanı Ersin Paşakılıç ise Dr. Erol Köse'nin yakışıksız açıklamalarını üzülerek okuduklarını ifade ederek, konuyla ilgili hukuki süreci başlattıklarını söyledi. Paşakılıç ayrıca, Köse'den bir özür beklediklerini sözlerine ekledi.


Ali OKTAY