Sezer'yan

Dr. Coşkun Levent Taşçı, yarık dudak ve damakla doğan Sezer'i hiç bırakmadı. Çalıştığı özel klinikte sayısız kez ameliyat yaptırdı. Ona bir yüz kazandırdı ve 10 yaşındaki çocuğun adeta yeniden doğmasını sağladı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Şubat 2013 Güncelleme 11 Şubat 2013, 02:01
Sezer’yan

İÇİNDEKİLER

Aydın Söke'de yaşayan Avcı ailesi, 2002 yılında hayatlarının en mutlu gününü yaşadı. Çünkü biricik oğulları Sezer dünyaya gelmişti. Ancak talihsiz yavru, sağlıklı çocuklardan farklıydı. Zira yarık dudak ve damak hastasıydı. Sezer'e ilk 6 ayına kadar hiçbir müdahale yapılmadı. Yedinci ayına girdiğinde, Aydın Devlet Hastanesi'nde tedavisine başlandı. Bu sırada karşılarına en baba doktor çıktı.

BÜTÜN MASRAFLARINI KARŞILADI
Plastik cerrah Op. Dr. Coşkun Levent Taşçı, bütün masrafları üstlenerek maddi durumu iyi olmayan Avcı ailesine yardım elini uzattı. Gönüllü olarak uzun süre Sezer'in tedavisini yaptı. Bu sırada İstanbul'a taşındı ve özel bir klinikte çalışmaya başladı. Ama Sezer'i unutmadı. Onu İstanbul'a çağırdı. Defalarca çalıştığı klinikte ameliyatını yaptı. Hem de tek bir kuruş bile almadı. Op. Dr. Taşçı, şimdi de Sezer'i konuşturmak için düğmeye bastı.

'BENİM İÇİN GÜLÜMSEMESİ YETER'
Taşçı, "Şimdi tek ihtiyacı konuşma terapisi almak. Onun için de terapi veren merkez araştırması yapıyoruz" dedi. Şöyle devam etti: "Sezer'in gelecekteki hayatında sıkıntı çekmemesi için hem de ihtiyacı olan bir aileyi sevindirmek için gönülden yardım ettim. Onun aynaya bakarken mutlu olması, bana edilmiş en güzel teşekkür. Sezer'in gülümsemesi her şeyden önemli."

BABASI HiÇ iLGiLENMEDi
Sezer'in annesi Feride Avcı ise dramın diğer yüzüydü. 12 yıllık evliliğinde şiddet gördüğünü ve aldatıldığını söyleyen Feride Avcı eşinin, Sezer'in rahatsızlığıyla hiç ilgilenmediğini belirtti. Bu süreçte Dr. Coşkun Levent Taşçı'nın kendilerine sahip çıktığını belirten Avcı, şöyle devam etti: "Çocuğum için yılmadım. Oğlumun sağlığına kavuşması için çabaladım. Levent Bey ise bize hem baba hem doktor oldu. Ona minnettarız

ŞİMDİ ÇOK MUTLU...
10 yaşındaki Sezer, Dr. Taşçı'nın sayesinde hayata güldüğünü söyledi. Rahat rahat sokağa çıktığını belirtti. "Önceden arkadaşlarım benimle dalga geçiyordu. Doktorum sayesinde bu dertten kurtuldum."

DENİZ İYİDOĞAN