Kanlı eğlence

Morg çalışanı, içkili alemde işiyle ilgili şaka yapılınca çılgına döndü. Eve gidip pompalı tüfekle geri dönen genç 2 arkadaşını öldürdü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Ekim 2012 Güncelleme 14 Ekim 2012, 00:00
Kanlı eğlence

İÇİNDEKİLER

İstanbul Küçükçekmece'deki Menekşe Sahilinde önceki gün akşam saatlerinde 7 arkadaş içki içerek sohbet etmeye başladı. Sohbet sırasında, bir hastanenin morgunda çalştığı öğrenilen T.K., arkadaşlarının işiyle ilgili yaptığı şakalar sebebiyle tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede yerini kavgaya bıraktı. Bunun üzerine T.K., "Ben size gösteririm" dedikten sonra arabasına binerek ayrıldı. Evinden pompalı tüfek ve çok sayıda fişekle dönen T.K., arkadaşlarının üzerine tüfekle ateş etmeye başladı.

SAVAŞ ALANI GİBİ
Çevrede bulunanlar korkuyla sağa sola kaçışırken, 37 yaşındaki Teoman Öztorun ile 36 yaşındaki Bora Öndüç hayatını kaybetti. 44 yaşındaki Ömer Kutlu ise başından yaralandı. Arkadaşlarını öldürdükten sonra ateş etmeye devam eden zanlı daha sonra aracına binerek kayıplara karıştı. Polis ekipleri, cinayet mahalinde 41 tane boş fişek buldu. Bora Öndüç'ün Aksaray'da yedek parça dükkanı işlettiği belirtildi. Teoman Öztorun'un ise, evli ve yeni çocuğu olduğu iddia edildi. Polis, firari zanlının peşine düştü.

Deniz DERİN