Bodrum'da Mutlu buluşma

Yalçındağ Çifti, ünlü işadamlarını öğle yemeğinde ağırladı. Masada Dinç Bilgin yer almazken, yıllarca yanında çalışan Zafer Mutlu'nun başkonuk olması şaşkınlık yarattı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Ağustos 2012 Güncelleme 30 Ağustos 2012, 00:57
Bodrum’da Mutlu buluşma

İÇİNDEKİLER

Muğla'nın Bodrum ilçesi, bu yıl da iş dünyasının bir öğle yemeğinde buluşmasına tanıklık etti. Mehmet Ali Yalçındağ ile eşi Arzuhan Doğan Yalçındağ, tatil için gittikleri Bodrum'da yakın dostları için özel bir öğle yemeği düzenledi. Gülşah- Ender Alkoçlar çiftinin işlettiği Torba'daki Alkoçlar La Boutique Otel'de gerçekleşen yemek, ünlü işadamlarını buluşturdu. Yemeğe, Mustafa Koç ve eşi Caroline Koç, Bülent Eczacıbaşı ve eşi Oya Eczacıbaşı, Ayşegül Dinçkök, Aslı Çetiner ve Zafer Mutlu katıldı. 2 saat süren öğle yemeğinde, işadamlarına zengin bir mönü sunuldu. Gözler yemekte, bu tür davetlerin baş misafiri olan Dinç Bilgin'i aradı. Ancak eski medya patronu Bilgin, parasını kurtarmak için hukuk savaşı verirken, yıllarca yanında çalıştırdığı Zefer Mutlu'nun yemekteki neşesi gözden kaçmadı. Yemek sonrası davetlilere kahve ikram edildi. Keyifli bir öğle yemeğinin ardından davet sahipleriyle vedalaşan işadamları, motor yatlarına binerek açıkta bulunan teknelerine ulaştılar. Sonra da Torba'dan ayrıldılar.

ANILARDA KALDI
Sabah Gazetesi'nin eski patronu Dinç Bilgin, yıllar önce önemli davetlerin baş misafiri olurdu. Zafer Mutlu da bazen yanında bulunurdu. O zamanlar oldukça şişman olan Zafer Mutlu, şimdi zayıf haliyle dikkat çekti.