Tecavüze şok karar

17 yaşındaki liseli kızı ilaçlı kola ile uyutup tecavüz etti. Görüntüleri kaydedip tehditle 3 yıl tecavüzü sürdüren zanlı mahkemede beraat etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Şubat 2012 Güncelleme 29 Şubat 2012, 01:58
Tecavüze şok karar

İÇİNDEKİLER

İstanbul Büyükçekmece'de lise öğrencisi 17 yaşındaki C.T., 2006 yılında S.G. ile sevgili oldu. S.G. kısa bir süre sonra C.T.'yi evine çağırdı. Sevgilisinin ikram ettiği kolayı içen genç kız erkek arkadaşının yatağında uyandı. S.G., C.T.'ye, "Elimde görüntülerin var bundan sonra da benimle birlikte olacaksın" diye tehdit etti. Ailesinden korkan genç kız, S.G.'nin tehditlerine boyun eğince 2007 yılında hamile kaldı. Bu olayın ardından S.G, olayı annesine anlattı. Genç kız, 15 haftalık bebeğini kürtaj yoluyla aldırdı. Bu olaydan sonra S.G. ile ayrılmak isteyen genç kız yine tehdit edilince durumu ailesine anlattı.

İTİRAF DA ETTİ AMA

C.T.'nin ailesi soluğu savcılıkta aldı. Adli Tıp Kurumu kızın "Ruh ve beden sağlığının bozulduğu" raporunu savcılığa gönderdi. Savcı S.G. hakkında 17 yıla kadar hapis istedi. Ayrıca genç kız, S.G. ve kürtajı yapan doktor hakkında da dava açıldı. Bakırköy 9.Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki son duruşmada savcı "cinsel ilişkinin zorla yapıldığı veya içeceğe ilaç katıldığı-na dair bir bulguya rastlanmadı. Dolayı sıyla ilişki rızayla olduğu kanaati hasıl olmuştur" dedi. Mahkeme de sanığa beraat kararı verdi. C.T.'nin avukatı sanığın polis ifadesinde tecavüzü itiraf ettiğini belirterek dosyayı temyiz etti.