Öldürüp kahveye gitti

İşsiz adam,"Eve icra gelecek, zor durumdayız birşeyler yap" diyen 3 çocuğunun annesi 25 yıllık eşini 7 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Cani koca cinayetten sonra kahvehaneye gitti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Aralık 2011 Güncelleme 16 Aralık 2011, 00:00
Öldürüp kahveye gitti

İÇİNDEKİLER

Kocaeli Çayırova'da dün bir kadın daha eşi tarafından vahşice öldürüldü. Uzun süredir işsiz olan ve kredi kartlarına borcu bulunan 51 yaşındaki Nurettin Erdem, iddiaya göre "Eve icra gelecek, zor durumdayız birşeyler yap' diyerek kendisini uyaran 45 yaşındaki eşi Nazgül Erdem'le tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Nurettin Erdem, karısını defalarca bıçaklayarak öldürdü.

ÜZERİNİ DEĞİŞTİRDİ
Cinayetin ardından üzerini değiştiren Erdem hiçbirşey olmamış gibi dışarıda sigara yakıp kahveye gitti. Olaydan tam 5 saat sonra Polis Merkezi'ne giden Nurettin Erdem, 'eşimi öldürdüm, çok pişmanım' diyerek teslim oldu. Polislerin şaşkınlıkla dinlediği katil kocanın itirafının ardından eve giden ekipler, Nazgül Erdem'in kanlar içindeki cansız bedeni ile karşılaştı. İlk belirlemelere göre 7 yerinden bıçak darbesi aldığı belirlenen kadının cesedi morga kaldırıldı. Eşini öldüren Nurettin Erdem'in yıllar önce öz amcasının oğlunu da öldürdüğü, 6 yıl cezaevinde yattıktan sonra 2001 yılında şartlı talihe olduğu anlaşıldı. Nurettin Erdem adliyeye sevk edildi.


Abbas ÇAKAR