Sosyete basıldı

İstanbul sosyetesinde kokain depremi sürüyor. Torbacılar karakolda bülbül kesildi. Televizyon dünyasının ünlü yapımcı ve yönetmenleri ile bir organizatör gözaltında

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Eylül 2011 Güncelleme 17 Eylül 2011, 00:00
Sosyete basıldı

İÇİNDEKİLER

İstanbul Narkotik Polisi Beşiktaş ve Şişli'de düzenlediği operasyonlarda Ünlü Organizatör Ethem Can Sandıkçıoğlu, yapımcı Ebru Çakarlar ve yönetmen Bekir Burak Ertaç'ı gözaltına aldı. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri İstanbul genelindeki eğlence merkezlerinde uyuşturucu satıldığı yönündeki ihbar üzerine 9 Eylül 2011 günü operasyon düzenlemişti. Baskında 7'si torbacı 4'ü de kullanıcı olmak üzere 11 kişi gözaltına alınmıştı. Şüphelilerin ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda 250 gram kokain ele geçilirken şüphelilere ait lüks otomobil ve ciplere de el konulmuştu.

KOKAİN PARTİSİ
Tekrar harekete geçen polis, Şişli ve Beşiktaş'ta belirledikleri adreslere baskın düzenledi. Yapılan baskında Ünlü Organizatör Ethem Can Sandıkçıoğlu, yapımcı Ebru Çakarlar ve yönetmen Bekir Burak Ertaç gözaltına alındı. Emniyette sorguya alınan zanlıların geçtiğimiz hafta yakalanan ve tutuklanan uyuşturucu çetesinden kokain aldıkları ve uyuşturucu partisi düzenlemek suçlarıyla ilgili sorgulanacağı öğrenildi.



Tamer OSKAY