17'lik cani

8 yaşındaki Hasret'in baygın halde gömüldükten sonra havasızlıktan boğularak öldüğü ortaya çıktı. Anaoğul tutuklanıp cezaevine konuldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Şubat 2011 Güncelleme 18 Şubat 2011, 09:33
17’lik cani

İÇİNDEKİLER

Edirne 'nin Havsa ilçesine bağlı Şerbettar köyünde ilköğretim 2'nci sınıf öğrencisi 8 yaşındaki Hasret Karakoç'un öldürülmesi olayında şok gelişmeler yaşanıyor. Minik Hasret'in diri diri toprağa gömüldüğü belirlenirken cinayet zanlısı olarak gözaltına alınan anne ve oğlu tutuklandı.

KEDİYİ KOVALADI
Jandarma tarafından sorgulanan Serkan Ş. cinayeti itiraf ederken annesi Sebahat Ş. ise suçlamaları kabul etmedi. 17 yaşındaki zanlı sorgusunda, "Hasret öğle yemeğinden sonra tekrar okula giderken bir kediyi kovaladığını gördüm. Kedi bizim evin yanındaki boş eve girdi. Hasret de arkasından gitti. Camın kenarında duruyordu. Ben de onu ittim. Evin içine düştü ve başını çarptı. Ben de öldüğünü düşünerek çok korktum. Oraya çukur kazıp gömdüm" dedi. Anne ise cinayetle ilgisinin olmadığını iddia etti.

SADECE BAYILMIŞ
Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde ön otopsisi yapılan Hasret Karakoç'un başında darbe izi olduğu ve diri diri, baygın halde toprağa gömüldükten sonra havasızlıktan boğularak öldüğü belirlendi. Adliyeye sevk edilen anneoğul, "Kasten adam öldürmek' suçundan tutuklanarak Edirne Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. Bu arada küçük Hasret'in cenazesi dün toprağa verildi. Hasret'in cenazesinde bütün köy gözyaşına boğuldu. Köy imamı Eşref Sevilmiş de yaşananlara isyan etti.