Uzman çavuş dehşet saçtı

Beylikdüzü'nde uzman çavuş olduğu belirtilen bir şahıs, eski sevgilisi ile onun erkek arkadaşını silahla vurdu.

Giriş Tarihi 21 Ekim 2010, 00:00 Güncelleme 21 Ekim 2010, 10:07
Uzman çavuş dehşet saçtı

İÇİNDEKİLER

Bacak ve ayaklarından yaralanan sevgililer hastaneye kaldırıldı. Polis, saldırının ardından olay yerinden kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

Olay, Barış Mahallesi Atatürk Bulvarı 7. Sokak'ta saat 01.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, uzman çavuş Sedat Kardaş, eski kız arkadaşı Ayşegül Bilginer'le (29) konuşmak için evine gitti. Bilginer'in oturduğu binanın önünde konuşmaya başlayan ikili tartışmaya başladı. Bu sırada olay yerine, Bilginer'in yeni sevgilisi Seyfullah Gül (31) geldi. Kardaş, tartışmayı Gül ile de sürdürdü.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Sedat Kardaş, yanında getirdiği silah ile Ayşegül Bilginer'i ayağından, Bilginer'in yeni sevgilisi Seyfullah Gül'ü de bacağından vurdu. Saldırının ardından Kardaş, olay yerinden kaçtı.

Silah seslerini duyarak dışarı çıkan Ayşegül Bilginer'in annesi Gülşen Bilginer, kızı ile onun sevgilisini kanlar içerisinde gördü. Gülşen Bilginer, durumu polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Sağ ayak parmakları kırıldığı tespit edilen Ayşegül Bilginer, Esenyurt'taki Özel Anadolu Hastanesi'ne kaldırıldı. Sağ bacağından vurulan Seyfullah Gül ise, yine ambulansla İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bilginer'in yakınlarından edinilen bilgiye göre, Sedat Kardaş'ın bir süredir, kendisinden ayrılan Ayşegül Bilginer'i rahatsız ettiği ve Bilginer'in daha önce beş kez Kardaş hakkında savcılığı suç duyurusunda bulunduğu iddia edildi.

Saldırının ardından olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, 3 adet mermi kovanı buldu. Soruşturma başlatan polis, iki kişiyi yaralayan Sedat Kardaş'ı yakalamak için çalışma başlattı.