Mapusta tokuz

Hapishanenin derdinden mi keyfinden mi bilinmez, içeri giren birçok zanlı, dışarı çıktığında aşırı kilosuyla dikkat çekti. 'Cezaevindeki şişmanlara' son olarak Cem Garipoğlu da eklendi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Ekim 2010 Güncelleme 06 Ekim 2010, 02:00
Mapusta tokuz

İÇİNDEKİLER

Cezaevleri doldu, taştı, suçluların çoğu fazla doydu, şişkolaştı! Türkiye ilk şaşkınlığı, gazeteci Hrant Dink'in katil zanlısı Ogün Samast'ı görünce yaşamıştı. Suikastten birkaç gün sonra yakalandığında zayıflığıyla hafızalarda yer eden Samast, çıkartıldığı her duruşmada biraz daha kilo almış haliyle objektiflere yansımıştı. Zanlı Samast, tanınmayacak kadar değişirken tıpkı cinayette olduğu gibi yemekte de arkadaşları onu yalnız bırakmadı! Dink cinayetinin azmettiricisi olmakla suçlanan Yasin Hayal ile Erhan Tuncel, cezaevinde günden güne kilo aldı. Her biri irileşen cüsseleriyle hakim karşısına çıkartıldı.

HAPSE GİREN ŞİŞİYOR!
Mapustaki toklara eklenen El Kaide zanlısı Louai Sakka da şişmanlığıyla şaşkınlık yaratırken son sürprizi, Türkiye'nin en ünlü katil zanlısı Cem Garipoğlu yaptı! Münevver Karabulut'u öldürmekle suçlanan Garipoğlu, çok değil, geçen yıl teslim olduğunda ufak-tefek, zayıf bir delikanlıydı. Cezaevinde geçen bir yılın ardından dün "şikayetçi" sıfatıyla mahkemeye çıkartıldı. Ancak gözler Garipoğlu'nun kilolarına takıldı. O da artık bir şişmandı. Ve "hapse giren şişmanlaşıyor" tezini bir kez daha kanıtladı.