Messi'yi durduran adam Cimbom'a geliyor...

Arjantinli yıldız, iki sezon önceki Barcelona-İnter maçıyla birlikte "Messi'yi faul yapmadan durdurabilen tek adam" olarak anılmaya başlanmıştı.

Giriş Tarihi 28 Mayıs 2012, 00:00 Güncelleme 28 Mayıs 2012, 11:14
Messi’yi durduran adam Cimbom’a geliyor...

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da geride kalan sezon kiralık oynayan Felipe Melo'nun takımda kalıp kalmayacağı belirsizliğini korurken teknik direktör Fatih Terim, Brezilyalı futbolcunun alternatifini belirledi bile. Terim, Melo konusunda kulübü Juventus ile anlaşma sağlanamazsa rotasını eski göz ağrısı Esteban Cambiasso'ya çevirecek.

Tecrübeli hoca, sezon başında Arjantinli yıldızı çok istemesine rağmen İnter bu futbolcuyu bırakmamıştı. Hatta Fatih Terim, Cambiasso girişimini daha sonra medyaya da açıklamış ve "Cambiasso mükemmel bir futbolcu. Sezon başında kendisini çok istemiştik fakat İnter bırakmadı" ifadesini kullanmıştı. Galatasaray'ın 31 yaşındaki Cambiasso için bu hafta İnter'in kapısını çalması beklenirken, Fatih Terim'in de ikna etmek amacıyla Arjantinli yıldızla bizzat görüşeceği belirtildi.

MOURİNHO İLE DE ONU KONUŞTU

Galatasaray, İnter'le sözleşmesi 2014'te bitecek olan Cambiasso için 10 milyon euro'yu gözden çıkardı. Öte yandan Fatih Terim ile Real Madrid'in hocası Mourinho arasında geçen hafta gerçekleşen görüşmede Cambiasso'nun da konuşulduğu öğrenildi. Mourinho'nun, kendisine Cambiasso için ne düşündüğünü soran Terim'e "Her açıdan kusursuz. Tekniği ve taktik zekası müthiş. Etkileyici bir futbolcu" dediği kaydedildi. Dünyanın en iyi orta saha oyuncularından biri olarak gösterilen Cambiasso, "Messi'yi durdurabilen tek adam" olarak da anılıyor.

Arjantinli yıldız, iki sezon önceki Barcelona-İnter Şampiyonlar Ligi yarı final maçında Messi'yi faul yapmadan etkisiz hale getirmişti. İnter o eşleşmede Barcelona'yı elemeyi başarmış, finalde de Bayern Münih'i mağlup ederek şampiyon olmuştu.