2. helikopter harekatı

G.Saray taraftarı 27 yıl önce Terim'in jübile maçında Kadıköy'e helikopterle indiğini hatırlatırken Sarı-Lacivertli taraftarlar ise "Buna asla izin vermeyiz" diye tepki gösterdiler

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Mayıs 2012 Güncelleme 10 Mayıs 2012, 02:24
2. helikopter harekatı

İÇİNDEKİLER

Galatasaray yönetimi önceki gün yaptığı toplantıda şampiyon olunması halinde stattan çıkmak için helikopter kiralamayı gündeme getirdi.. Tüm Türkiye, Sarı-Kırmızılı yönetimin bu çok gizli plananı Takvim Gazetesi'nden "Sikorsky ile Kadıköy'den Kaçış" başlıklı manşetimizle öğrendi.

HABERİMİZ KISA SÜREDE TT OLDU!
Haberimiz, sanal alemde de büyük yankı uyandırdı ve Sikorsky başlığı altında kısa sürede en çok konuşulanlar (Trend Topic) listesine girdi. Hem G.Saraylı, hem de Fener taraftarlar bu haberimize büyük ilgi gösterdi birbirleriyle tatlı bir rekabete girdi. Sarı-Kırmızılı taraftarlar yıllar önce Fatih Terim'in Şükrü Saracolğu'ndaki jübilesine helikoplerle geldiğini hatırlatırken Sarı- Lacivertli taraftarlar da "Buna kesinlikle izin vermeyiz" diyerek tehkilerini dile getirdiler. Ayrıca F.Bahçeli taraftarlar #BenSeninKadikoydenKacisIhtimaliniSevdim etiketiyle de ezeli rakiplerine göndermede bulundu.

YÖNETİM KARARINI VERMEDİ!
Sarı-Kırmızılı
yönetimin şampiyon olunması halinde helikopterle Saracoğlu Stadı'ndan dönme konusunda henüz kararını vermediği ifade edildi.

27 YIL SONRA YİNE HELİKOPTERLE
YİNE SARACOĞLU'NA...
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 4 Ağustos 1985 yılında Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yaptığı jübilesine helikopterle gelmiş taraftarlar tarafından ilgiyle karşılaşmıştı.

TWİTTER NOTLARI
@boraborarulezz Sikorsky'i bilmem de Kadıköy'de şampiyonluk biraz Sıkarski :)
@Drmhs Takvim gazetesinin haberine göre gs maç sonrası Sikorsky ile kaçacakmış staddan. Rambo Okan'ı devreye sokma zamanı geldi :)
@Johan_PRD Sikorsky'nin dikiz aynalarına GS atkısı da assınlar, korna falan da olmalı, arkalı önlü konvoy yapılır...
@StBatu Sikorsky helikopterle kaçacaklarmış, uçaksavarları hazırlayın beyler
@mdemirbag64 1905 yaz Floraya'ya gönder, şampiyon Sikorsky ile Kadıköy'e gelsin
@ozgurondemir Sabri Reyiz'in bindiği Sikorsky Florya yerine Samandıra'ya inebilir. Dikkat! :)
@ayazkural Yıllar önce İmparator Fatih Terim'le Saracoğlu'na helikopterle indik, şimdi sıra ikincisinde..
@Tanerce Sikorsky'e gerek yok çok fazla kalmayacağımız için sorun olmayacak. bi bayrak dikip kalkarız...