1 ay sonra uçarız

Hagi ile çok sıkı çalıştıklarını söyleyen milli futbolcu, "4 hafta sonra daha da iyi olur uçuşa geçeriz. Yeni transferlerimiz ise tam isabet" yorumunu yaptı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ocak 2011 Güncelleme 26 Ocak 2011, 11:17
1 ay sonra uçarız

İÇİNDEKİLER

TT ARENA'da ilk golü atarak tarihe geçen ve taraftarın gönlünde taht kuran Servet Çetin'den bomba açıklamalar. Galatasaray'da Hagi'nin göreve gelmesiyle gözle görülür bir düzelme içinde olan milli futbolcu, "Sivasspor maçında takım olarak müthiş bir mücadele sergiledik" diye konuştu.

ÇOK ÇALIŞTIK
Hagi ile çok iyi antrenmanlar yaptıklarını belirten Servet, "Çalışmalarımızın semeresini alıyoruz. Ama bizi 1 ay sonra görün. Şunu net olarak söyleyebilirim ki bizi o zaman kimse tutamayacak. Yeni transferler de takıma çok katkı yaptı. Yekta ve özellikle de Culio iyi oyuncular. Uzun yıllar Galatasaray'a faydalı olacaklardır" dedi.

RIJKAARD BENİ ZORLADI
Rijkaard döneminde G.Saray'dan ayrılma noktasına geldiğini de sözlerine ekleyen tecrübeli futbolcu, "O zamanlar çok kötü durumdaydım. Futbolu bırakmayı bile düşündüm. Rijkaard beni çok zorladı. Ama şimdi Hagi ile yeniden doğdum" ifadelerini kullandı.