Stancu&Yekta artık Aslan

Cimbom, Rumen golcü Stancu'yla 3.5, Kasımpaşalı Yekta ile de 4.5 yıllık sözleşme imzaladı. Sıra kalecide...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Ocak 2011 Güncelleme 21 Ocak 2011, 20:04
Stancu&Yekta artık Aslan

İÇİNDEKİLER

Hagi'nin "Artık transferler bitsin" isyanı sonrasında girişimlere hız veren Galatasaray dün çok önemli iki yıldızı renklerine bağladı... Sarı-Kırmızılılar ilk olarak, adı Trabzonspor, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile de anılan Kasımpaşa'nın orta alan oyuncusu Yekta Kurtuluş'u transfer etti. Kasımpaşa ile uzun süredir pazarlıklarını sürdüren Galatasaray, 3.7 milyon Euro'luk teklifiyle işi bitirdi. Sarı-Kırmızılılar ayrıca altyapıdan bir futbolcuyu da Kasımpaşa'ya gönderecek.

2 YILDIZA 9.7 MİLYON EURO
Cimbom ardından da forvet sorununu çözdü... Galatasaray, Hagi'nin ısrarla istediği Rumen futbolunun genç yeteneği Bogdan Stancu'yu renklerine bağladı. Öğlen saatlerinde Steaua Bükreş'in Antalya'daki kampından ayrılarak İstanbul'a gelen 23 yaşındaki forvet, Galatasaray'la 3.5 yıllık sözleşme imzaladı. Rumen basınında çıkan haberlere göre Stancu'ya yıllık 1 milyon Euro, Steaua Bükreş'e de 6 milyon Euro ödenecek. Kadrosunu Stancu ve Yekta ile takviye eden Galatasaray yönetiminin kaleci transferini de bugün akşama kadar bitirmesi bekleniyor.

ZAPATA BUGÜN İSTANBUL'A GELEBİLİR
Stancu'nun Steaua'dan takım arkadaşı olan Robinson Zapata ile anlaşan Cimbom, Alkmaar'dan Sergio Romero ve Roma'dan Doni ile bugün son kez görüşecek. Bir sonuç çıkmaması durumunda Zapata, İstanbul'a getirilecek.

18 MAÇTA 13 GOL ATTI!
Özellikle bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken 1.82 boyundaki Bogdan Stancu, ligde çıktığı 18 maçta 13 gol atmayı başardı. 3 de asist yapan genç yıldız, milli takım formasıyla da 3 maçta 1 gol kaydetti. Stancu daha önce Urziceni ve Pitesti formasını giydi.