Evora İzmir’de kazanç vakti

Teknik Yapı ve Halk GYO, Evora İzmir projesi için ön talep toplanmaya başladı. Projedeki sınırlı sayıda daire ‘Türkiye İçin Kazanç Vakti’ kampanyası şartlarıyla satışa sunuldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Eylül 2018 Güncelleme 30 Eylül 2018, 00:00
Evora İzmir’de kazanç vakti

İÇİNDEKİLER

Teknik Yapı ve Halk GYO'nun Emlak Konut GYO güvencesiyle İzmir'de hayata geçirdiği Evora İzmir projesinde ön talep dönemi, 'Türkiye İçin Kazanç Vakti' kampanyası avantajlarıyla başladı. Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, Evora İzmir'i 31 Ekim'e kadar devam edecek olan 'Türkiye İçin Kazanç Vakti' kampanyası kapsamında satışa sunabilmek için çaba gösterdiklerini belirterek "Sınırlı sayıda daireyi yüzde 10 indirime ek olarak yüzde 10 peşinatla satacağız. Ayrıca 120 aya kadar 0.98 vade farkıyla bankasız ve kefilsiz konut sahibi olmayı kolaylaştırıyoruz" dedi.

KORDON'A YAKIN
Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, 1 milyar 800 milyon lira yatırım değeriyle hayata geçirilen Evora İzmir'de metrekare fiyatlarını 8 bin 150 liradan, daire fiyatlarının ise 475 bin liradan başladığını açıkladı. Umut Durbakayım, ilk etabın 36 ayda tamamlanacağını belirtti. İzmir Alsancak'ta, Kordon'a yürüme mesafesinde inşa edilen Evora İzmir, 47 dönüm arsa üzerinde bin 49 konut ve 35 ticari üniteden oluşuyor. Projede ayrıca 500 kişilik balo salonu, sanat galerisi, 485 kişilik konferans salonu ve 121 oda kapasiteli bir otel de yer alacak. Toplam 12 bin metrekarelik iki park alanına sahip olacak Evora İzmir'de, 1+1'den 6+1'e kadar 5 farklı daire tipi bulunacak.




Evora İzmir'in tanıtım toplantısına (soldan sağa) Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, Emlak Konut GYO Genel Müdür Yardımcısı Sinan Ayoğlu, Halk GYO Genel Müdürü Feyzullah Yetgin katıldı.

YAVUZ KARAMAN