1 günlük zenginlik için 30 bin TL ödüyorlar!

Evlenirken unutulmaz bir hatıra edinmek, zengin hissetmek veya görünmek, imaj yükseltmek isteyenler rotayı kiralık lüks otomobillere çeviriyor. 1 günlük zenginliğin bedeli 30 bin lirayı buluyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Kasım 2021 Güncelleme 01 Kasım 2021, 06:59
1 günlük zenginlik için 30 bin TL ödüyorlar!

İÇİNDEKİLER

Araç kiralama sektörü pandemide vites büyüttü.

Günlük, hatta saatlik ihtiyaçlar için bile araç imkanı sunulurken, kolay kiralama uygulamaları da devreye alındı.

Araç kiralamak isteyenler için her bütçeye ve her ihtiyaca göre model bulunuyor. Hatta ultra lüks otomobiller de günlük, haftalık ya da aylık kiralama seçenekleriyle tüketicilere sunuluyor.

GENÇLER İLK SIRADA
Sektör yetkililerine göre, bu araçlara en çok gençler, işadamları ve kadınlardan talep geliyor.

Zengin hissetmek, daha varlıklı görünmek, imaj yükseltmek, hatta hava atmak gibi nedenlerle lüks araçlar kiralanıyor.

Turistler ve düğün planlayanlardan da talep gelirken; film-dizi, program ve reklam çekimleri için de kiralama yapılıyor.

GÜN ŞARTI VAR
Online platformlarda yer alan ilanlara göre; 2020 model Bentley Continental GT V12 First'ün kirası günlük 30 bin lira. Haftalık kiralama yapılırsa 150 bin, aylıkta ise 400 bin lira isteniyor.

2021 model Ferrari F8 Tributo'yu deneyimlemek isteyenlerin ise günlük 18 bin 500 lirayı gözden çıkarması gerekiyor. Ancak araç bu fiyatla 5 günden az süreyle kiralanamıyor. Yani bu araca binmek için en az 92 bin 500 lira ödemek gerekiyor.

2013 model Lamborghini Gallardo ve Ferrari 458 Italia için belirlenen günlük kiralık bedelleri de 15 bin lira... Haftalık kiralama yapılmak istenirse Ferrari için fiyat 75 bin lira oluyor. Bu durumda günlük kiralama bedeli 10 bin 714 liraya geriliyor.