Yazlık almanın tam zamanı

Yaz sezonunun sonuna yaklaşılması hazır giyimcileri harekete geçirdi. Yazlık ürünlerde yüzde 70'e varan oranlarda indirim yapıldı. 2013 yazının kıyafetlerini şimdiden ucuza alabilirsiniz

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Ağustos 2012 Güncelleme 26 Ağustos 2012, 00:00
Yazlık almanın tam zamanı

İÇİNDEKİLER

Alışverişi sezon sonuna bırakanlara iyi haber... Yazlık kıyafetler yarı fiyatına düştü. Ağustos ayının son haftasına girerken, hazır giyim sektörü de yavaş yavaş sonbahar-kış koleksiyonlarını vitrinlere çıkarmaya başladı. Firmalar yeni sezon öncesinde yazdan kalan ürünlerini elden çıkartma telaşında.

AYAKKABIDAN ÇANTAYA...
Stokları bitirmek isteyen birçok firma yazlık ürünlerde yüzde 70'e varan oranlarda indirimlere başladı bile. Eğer henüz yaz alışverişinizi tamamlamadıysanız ya da gelecek yıl için kıyafet almak istiyorsanız bu avantajı kaçırmamanızı öneririz. Sıcak havaların 1-2 ay daha süreceği göz önüne alınırsa, şimdi satın alacağınız kıyafetleri bu yıl da rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ayakkabıdan kemere, elbiseden iç çamaşırına kadar her şeyi bulmanın mümkün olduğu outlet alışveriş merkezlerini sizler için gezdik. Fiyat araştırmasını yaptığımız Airport Outlet Alışveriş Merkezi'nde sadece bayanları değil, bayları da mutlu edecek etiketlerle karşılaştık.

KAMPANYALAR CEZBEDİYOR...
Hesaplı alışveriş yapmak isteyenler için firmalar birçok seçenek sunuyor. Öyle ki; yüzde 70'e varan indirimlerin yanı sıra, '1 alana 1 bedava', '3 al 2 öde', '2'nci ürün yüzde 50 indirimli' gibi cazip kampanyalar düzenleyen firmalar, kredi kartına da taksit imkanı tanıyor. Firmaların her bütçeye uygun kampanyaları dikkat çekiyor.