Prenseslerin prensesi

Hello dergisi kraliyet kadınları arasında en stil sahibi olanları seçti. İlk sırayı Grace Kelly’nin torunu olan Charlotte Casiraghi aldı. Listenin sürpriz ismi ise İsveç Prenses Sofia olarak açıklandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Aralık 2017 Güncelleme 05 Aralık 2017, 02:10
Prenseslerin prensesi

İÇİNDEKİLER

Dünyaca ünlü magazin dergisi Hello, dünyadaki kraliyet ailesi mensubu en güzel giyinen ve birer moda ikonu olabilecek isimleri sıraladı. Yüzlerce aday arasına İngiliz kraliyet ailesinin gözde gelini Kate Middleton ilk ona giremedi. Dünyanın en iyi giyinen kraliyet ailesi mensubu ise Hanover Prensesi Caroline'nin kızı, ünlü oyuncu Monaco Prensesi Grace Kelly'nin torunu olan Charlotte Casiraghi seçildi.


1 Charlotte Casiraghi

LETİZİA UNVANI KAPTIRDI
Valentinois Düşesi unvanı alan Charlotte, daha önce güzelliğiyle Vogue ve Vanity Fair gibi dergilerin kapağına çıkmayı başarmıştı. Listenin ikinci sırasında ise İspanya'nın 45 yaşındaki prensesi Letizia yer aldı. Kral Carlos ani şekilde görevini bırakmasıyla bir anda taht Prens Felipe'ye kalınca, eskiden bir gazeteci olan Letizia Ortiz bir anda dünyanın en güzel prensesi olmuştu. Dünyanın en stil sahibi kraliyet kadınlar listesinin üçüncü sırası ise 32 yaşındaki Prenses Sofia'nın oldu. İsveç Prensi Carl Philip ile 2015'te evlenen Sofia Kristina Hellqvist geçmişte ülkenin en tanıdık mankenleri arasında yer alıyordu. Geçtiğimiz aylarda ikinci çocuğunu dünyaya getiren Prenses Sofia, özellikle hamileyken de tarz sahibi giyinmekten vazgeçmemesiyle bu listede üst sıralara çıktı.


2 Prenses Letizia


3
Prenses Sofia