Aşka geldi

Yıldız futbolcu David Beckham, Elizabeth Taylor'un satışa çıkan mücevher koleksiyonuna talip oldu. En nadide parçayı eşi Victoria'ya hediye edecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Eylül 2011 Güncelleme 20 Eylül 2011, 00:00
Aşka geldi

İÇİNDEKİLER

Dünyanın en çok kazanan futbolcularının başında gelen David Beckham, satışa çıkarılan Elizabeth Taylor'un mücevher koleksiyonundan önemli bir parçayı eşine hediye etmeye hazırlanıyor.
Kızı Harper'in doğumunun ardından Victoria'ya adeta yeniden aşık olan yıldız futbolcu, elmas mücevher takımı için 3.3 milyon euro'yu gözden çıkardı. 14 Aralık'ta yapılacak müzayede için şimdiden kulis faaliyetine başlayan Beckham'ın yakın çevresi bu ilgiyi doğruladı. Yakınları, "Beckham kızı olduktan sonra çok değişti. Birden romantikleşti. Eşine akşam yemeklerini bile kendi elleriyle hazırlıyor. Victoria'ya yeniden aşık oldu" dedi.

MÜZADEYE 13-14 ARALIK'TA
Beyazperde kariyerine iki Oscar ile onlarca ödül sığdıran Elizabeh Taylor, 79 yıllık ömründe sekiz evlilik yaptı. Dünyanın en nadide mücevher koleksiyonlarından birine sahip oldu. Mücevher Kraliçesi olarak da tanınan İngiliz oyuncunun 750 parçada oluşan takıları, 13-14 Aralık'ta New York'ta satışa çıkarılacak. Taylor'ın koleksiyonunun toplam değeri 30 milyon doları buluyor.

Mücevher Kraliçesi
Kalp krizi sonucu 79 yaşında hayata gözlerini yuman Elizabeth Taylor, Menekşe Gözler filmiyle tüm dünyada tanındı. Sanat hayatı boyunca birçok filme imza attı. Evlilikleriyle de magazin gündemin ilk sırasında yer aldı. Sahip olduğu nadide parçalardan oluşan koleksiyonu ise Mücevher Kraliçesi
unvanını getirdi.