'Duygu'sal ses

Duygu Nebioğlu, Metin Akpınar’ın kızı olduğunu kanıtladı. Kardeşi Dilara’nın babasının ise Uğur Dündar olduğu iddiasını ortaya attı. Ve dün sosyal medya hesabından oldukça manidar bir paylaşım yaptı: "Sesimizi duymadınız"

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Mayıs 2024 Güncelleme 08 Mayıs 2024, 07:01
’Duygu’sal ses

İÇİNDEKİLER

Metin Akpınar, Göksel Özdoğdu ile tam 62 yıldır evliydi. Ancak Duygu Nebioğlu adlı genç kadının sözleri Akpınar'la ilgili film gibi gerçeği gözler önüne serdi. Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'nın Akpınar'la evlilik dışı birliktelik yaşadığını açıkladı. Bu birliktelikten dünyaya geldiğini vurguladı. DNA testi ile Akpınar'ın babası olduğunu kanıtladı. Geçtiğimiz günlerde de kardeşi Dilara Gülatan'ın babasının Uğur Dündar olduğunu kaydetti. Gülatan Dündar'a karşı hukuk mücadelesi başlatırken Nebioğlu'dan yine manidar açıklamalar geldi.

'MACERA YENİ BAŞLIYOR'
Duygu Nebioğlu sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu. Metin Akpınar'ın yıllar önceki "Kalabalıklar içinde yalnızım" sözlerini alıntılayan Duygu Nebioğlu'ndan sert sözler geldi. Duygu Nebioğlu şu ifadeleri kullandı: Senin yalnızlığının içinde kalabalık çocuklar vardı. Siz o tenekelerin içinde sesimizi duymadınız. Bu arada Nebioğlu, asıl serüvenin henüz başlamadığını belirtti. Özellikle annesini hedef alan hesapların peşine düşeceğini kaydetti. "Onların kim olduğunu herkese anlatacağım" diye konuştu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN