Şut bile atılmadı ortalık karıştı

TFF 2. Lig’de Ankaraspor- Nazilli Belediye maçında 90 dakika şut atılmadı. Ankaraspor aldığı 1 puanla ligde kalırken, Nazilli play-off biletini aldı. TFF “şike iddialarını” araştırmak üzere soruşturma başlattı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Nisan 2024 Güncelleme 30 Nisan 2024, 07:03
Şut bile atılmadı ortalık karıştı

İÇİNDEKİLER

TFF 2. Lig'de geçtiğimiz hafta sonu oynanan Ankaraspor- Nazilli Belediyespor maçı gündemi sarstı. Karşılaşma boyunca iki takım da şut atamazken, aldıkları 1'er puan sonrasında Ankaraspor ligde kalmayı garantiledi. Nazilli Belediyespor ise playoff'a kalma hakkını yakaladı.

Bu sonucun ardından Zonguldak Kömürspor ise 3. Lig'e düştü. 90 dakikada sadece 2 korner kullanılırken, maçın hakemleri sarı veya kırmızı kart göstermedi. TFF'nin Youtube hesabından canlı olarak yayınlanan maçta ortaya çıkan görüntüler kısa sürede gündeme oturdu. Karşılaşma ile ilgili ortaya atılan şike iddialarının ardından TFF hemen soruşturma başlattı. Yetkililerin iki takım teknik heyeti, futbolcuları ve maçın hakemlerinin ifadesini alacağı öğrenildi. Ayrıca maçın gözlemcisinin yazacağı rapor da merakla bekleniyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN