Yine yeniden Gündoğan! Galatasaray kulislerinde yıldız futbolcuyla ilgili iddialar yeniden konuşuluyor

İspanyol basını çok iddialı bir şekilde İlkay Gündoğan’ın sezon sonunda Barcelona’dan ayrılacağını yazıyor. Galatasaray yönetiminin gelişmeleri çok yakından izlediği ve olası bir ayrılıkta yıldız futbolcu için düğmeye basacağı öne sürülüyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Nisan 2024 Güncelleme 26 Nisan 2024, 07:01
Yine yeniden Gündoğan! Galatasaray kulislerinde yıldız futbolcuyla ilgili iddialar yeniden konuşuluyor

İÇİNDEKİLER

Yeni sezonda her zamankinden çok daha iddialı bir kadro kurmak için kolları sıvayan Galatasaray'da gündem yeniden İlkay Gündoğan... Sarı-Kırmızılı kulislerde bir kez daha yıldız futbolcuyla ilgili iddialar konuşuluyor.

FANATİK GALATASARAYLI!
Çok fanatik bir Galatasaray taraftarı olduğunu gizlemeyen İlkay için sezon başında da bazı girişimlerde bulunan yönetim, 33 yaşındaki futbolcunun tercihini Barcelona'dan yana kullanması sonrası hüsran yaşamıştı. Ancak İspanyol basınının ısrarla Türk yıldızın sezon sonunda Barcelona'dan ayrılacağını yazmasının ardından Galatasaray'da yeniden İlkay Gündoğan sesleri yükselmeye başladı.

CİMBOM YAKIN TAKİPTE
Alınan bilgilere göre Sarı-Kırmızılı yönetim, İlkay Gündoğan ve Barcelona arasında yaşanan gelişmeleri çok yakından izliyor. Olası bir ayrılık kararı durumunda Galatasaray'ın hemen harekete geçeceği ve tecrübeli yıldızla masaya oturacağı ifade ediliyor.

BU KEZ SICAK BAKABİLİR
İddialara göre İlkay boşa çıkması durumunda artık son sözleşmesini yapmak isteyecek ve bu durumda Türkiye'ye dönüşe sıcak bakacak. İlkay bu sezon Barcelona'da İlkay 46 maçta forma giyerken 5 gol ve 11 asisitlik özel bir performans sergiledi. Yıldız futbolcunun Katalan ekibiyle 1 yıl daha sözleşmesi var.

YENGE İSPANYA'YI SEVMEDİ!
İspanyol basınında İlkay Gündoğan ile ilgili ayrılık iddialarının temelinde, Türk yıldızın eşi Sara Arfaoui yatıyor. Arfaoui'nin Barcelona'daki yaşama bir türlü alışamadığı ve sürekli İtalya'ya gittiği, İlkay'ın bu durumdan çok rahatsız olduğu için takımdan ayrılığı gündemine aldığı öne sürülüyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN