Premier Lig ekibi West Ham United milli oyuncu Barış Alper Yılmaz için kesenin ağzını açtı

Galatasaray, Barış Alper Yılmaz’a West Ham’dan gelen 24 milyon Euro’luk teklifi geri çevirerek, “EURO 2024’ten sonra görüşelim” yanıtını verdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Nisan 2024 Güncelleme 21 Nisan 2024, 07:00
Premier Lig ekibi West Ham United milli oyuncu Barış Alper Yılmaz için kesenin ağzını açtı

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da son dönemde ortaya koyduğu başarılı performansla adından söz ettiren Barış Alper Yılmaz'ın talipleri her geçen gün artıyor. Sarı-Kırmızılılar'la yeni sözleşmeye imza atan milli oyuncuya Eintracht Frankfurt'tan sonra İngiltere Premier Lig ekibi West Ham United da talip oldu. İngilizler, Galatasaray'a 24 milyon Euro'luk teklifte bulundu.

Galatasaray Yönetimi'nin bu teklifi kabul etmediği ve West Ham'a, "Teklifiniz için teşekkür ederiz ama Euro 2024'ten sonra yeniden görüşelim" cevabını verdiği öğrenildi. Bilindiği gibi Alman temsilcisi Eintracht Frankfurt, Galatasaray'a Barış Alper Yılmaz için 19 milyon Euro'luk teklifte bulunmuştu.

TEKLİFLER ARTABİLİR
Sarı-Kırmızılılar, Euro 2024 sonrası, Barış Alper Yılmaz'a gelecek tekliflerin daha da artacağını düşünüyor. Galatasaray'a geldiği günden beri fiziksel anlamda büyük değişim yaşayan ve bu sezon kritik gollere imza atan milli yıldızın sezon sonunda Galatasaray'da kalması zor gözüküyor. Barış Alper Yılmaz bu sezon 49 karşılaşmada görev alırken, 6 gol ve 9 asiste imza attı. Keçiörengücü'nden 2021 yılında 2.1 milyon Euro'ya transfer edilen Barış Alper'in sözleşmesi 2027 yılında sona eriyor.

DEĞERİNİ KATLADI
2019 yılında transfermarkt değeri 50 bin Euro olan Barış Alper Yılmaz'ın şimdiki değeri ise 13 milyon Euro. 23 yaşındaki futbolcu 13 kez A Milli Takım formasını giydi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN