İzmir'de tüyler ürperten cinayet!

M.A., kamyonetinde eşi A.A.’nın sevgilisi R.K.’nin tuttuğu tetikçi G.U. tarafından katledildi. Aldatıldığını öğrenince 20 gün önce boşanma kararı aldığı belirlendi. A.’nın ağabeyi H.A. ise “Bu kişiler, kardeşimin parasıyla 500 bin TL’ye tetikçi tutmuş” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Nisan 2024 Güncelleme 15 Nisan 2024, 07:00
İzmir’de tüyler ürperten cinayet!

İÇİNDEKİLER

Tüyler ürperten cinayet, geçen çarşamba İzmir Bayraklı'daki Postacılar Mahallesi 7610 Sokak'ta meydana geldi. Ayakkabı toptancısı ve inşaat işiyle uğraşan, evli ve 1 çocuk babası M.A., kamyonetinin direksiyonu başında kanlar içinde hayatını kaybetti. Dedektifler, A.'nın dükkanı ve evinin bulunduğu sokakta öldürüldüğünü belirledi.

30'dan fazla güvenlik kamerasının onlarca saatlik görüntüleri tek tek izlendi. Eşi A.A., İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde işçi olarak çalışan R.K. ve G.U. üzerinde yoğunlaşılıp 3 şüpheli gözaltına alındı. A.A. cinayeti itiraf etti. M.A.'nın kendisiyle ilgilenmediğini, K. ile bu süreçte gönül ilişkisinin başladığını, cinayeti K.'nin 500 bin TL karşılığında tetikçi olarak tuttuğu G.U.'ya işlettiğini de söyledi. U.'ya, anlaşılan paranın ödenmediği öğrenildi. 3 zanlı da tutuklandı.

'PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIZ'
Kardeşinin 20 gün önce aldatıldığını öğrenince eşinden anlaşmalı boşanma kararı alıp durumu kendilerine söylediğini belirten H.A., "M., eşine, 'Kardeşlerime bendeki paralarını iade edeceğim' demiş. Sonrasında ise kardeşim evine geldiğinde öldürüldü. Bu kişiler, kardeşimin parasıyla 500 bin TL'ye tetikçi tutmuş. Kardeşim aracındayken, başından vuruluyor. Bizim malımızın üstüne oturmak için bu yola girilmiş. En ağır cezayı alsınlar. Kanunlara inanıyorum. Güvenimiz tam. Peşini bırakmayacağız, ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.

'TÜM MALIMIZ M.'NİN ÜZERİNEYDİ'
H.A., 4'ü kız 10 kardeş olduklarını belirterek, "5 kardeş olarak İngiltere'de 33 yıldır çalışıyoruz. Birikimimizi, tüm kazancımızı değerlendirmesi için kardeşimiz M.'ye gönderiyorduk. Tüm mal varlığımız kardeşimiz M.'nin üzerineydi" diye konuştu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN